Libnet.ro
UNICEF

08:01

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, trimis in judecata de DNA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, trimis in judecata de DNA

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat de presa al Directiei Nationale Anticoruptie. continuă pe Ziarul Bursa

Dragos Basescu, nepotul fostul presedinte Traian Basescu, trimis in judecata pentru ca a cerut 1 milion de euro pentru o interventie la DIICOT

Dragos Basescu, nepotul fostului presedintele Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de trafic de influenta.

Fiul lui Mircea Basescu, trimis in judecata de procurorii DNA. Dragos Basescu este liber pe cautiune

Dragos Basescu, fiul lui Mircea Basescu, este trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Nepotul fostului presedinte Traian Basescu se afla in libertate, sub control judiciar pe cautiune.

Nepotul lui Basescu a fost trimis in judecata

Dragos Basescu, nepotul fostului presedinte Traian Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta. Alaturi de Basescu a fost trimis in judecata si Ciprian Nistor aflat in inchisoare intr-un alt dosar .

Nepotul lui Traian Basescu, judecat pentru ca a cerut un milion de euro pentru a interveni la DIICOT

Nepotul fostului presedinte Traian Basescu, Dragos Basescu, a fost trimis in judecata de DNA pentru trafic de influenta, fiind acuzat ca a cerut un milion de euro de la un om de afaceri, promitand ca intervine la DIICOT pentru solutionarea favorabila a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )