Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dragos Chivu, Printec: 95% din traficul unei banci mari este generat de internet banking

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dragos Chivu, Printec: 95% din traficul unei banci mari este generat de internet banking

In jur de 95% din traficul unei banci mari este generat de serviciile de internet banking, a declarat Dragos Chivu, directorul general al Printec Group Romania, in cadrul conferintei Banking 2. Evenimentul este organizat de Wall-Street. ro cu. continuă pe Wall-Street Ro

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit din cauza unei avarii

Reactorul 6 al Centralei nucleare de la Kozlodui a fost oprit, luni, la ora locala 07:30, din cauza unei avarii, informeaza Agerpres. Potrivit biroului de rpesa al centralei, s-a inregistrat o defectiune a.

Temeri de haos in reteaua de transport si numeroase trenuri anulate, din cauza unei furtuni ce a lovit Marea Britanie

O mare parte din trenuri au fost anulate, luni dimineata, in sudul Angliei, din cauza unei furtuni care a lovit Marea Britanie, cauzand un haos in reteaua de transport, relateaza AFp. Toti operatorii.

Franta: Cel putin 75.000 de locuinte au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni

Cel putin 75. 000 de mii de locuinte din Franta au ramas fara curent electric din cauza unei furtuni tomnatice ce afecteaza o parte din vestul Europei, informeaza AFP. Totodata, serviciile de feribot care.

Site-ul NSA, blocat cateva ore din cauza unei erori tehnice

Site-ul Agentiei americane pentru Securitatea Nationala NSA) a fost blocat timp de cateva ore, din cauza unei erori tehnice aparute in timpul unei operatiuni de actualizare, a anuntat un reprezentant al institutiei, conform surselor de presa.

O inventie care ar usura viata a zeci de mii de romani nu e pusa in practica din cauza unei industrii de miliarde de euro!

In 2010, la Salonul de Inventii de la Geneva, a fost premiata cu aur tehnica dializei fara aparat. insa rodul muncii unei echipe de specialisti romani nu a fost pus in practica nici pana in prezent, cel mai.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )