Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragos Tudorache: Sondajele din Bucuresti il plaseaza pe Nicusor Dan in frunte si credem ca va ramane acolo. Diferenta fata de Firea se va mari

Adevărul Adevărul,
Dragos Tudorache: Sondajele din Bucuresti il plaseaza pe Nicusor Dan in frunte si credem ca va ramane acolo. Diferenta fata de Firea se va mari

Presedinte executiv PLUS Dragos Tudorache a vorbit luni la Adevarul Live despre sondajele Aliantei USR-PLUS la alegerile locale. Acesta a explicat ca la Bucuresti Nicusor Dan este dar in fruntea tuturor sondajelor si e de parere ca diferenta intre acesta si Gabriela Firea se va mari. continuă pe Adevărul

Eurodeputatul Dragos Tudorache, despre decizia lui Igor Dodon de a recunoaste alegerile din Belarus: O apropiere de linia politica a Moscovei

Raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova, europarlamentarul grupului Renew Europe, Dragos Tudorache, a declarat ca nu este surprins de faptul ca presedintele R. Moldova, Igor Dodon, a recunoscut rezultatele alegerilor prezidentiale din Belarus, in timp ce scrutinul este contestat de statele UE.

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

NICUSOR DAN: Primarul PSD Gabriela Firea a dovedit, prin numele propuse pentru Consiliul General, ca nu e capabila sa-i inteleaga si sa-i respecte pe bucuresteni

Candidatul unic al Dreptei Nicusor Dan a afirmat ca primarul general Gabriela Firea si PSD nu stiu sa ii inteleaga si sa ii respecte pe bucuresteni, prin numele pe care le propun pentru Consiliului General al Municipiului Bucuresti. El precizeaza ca pe lista de candidati la CGMB din partea PSD figureaza persoane cu probleme penale sau fosti reprezentanti ai cluburilor Securitatii si Militiei. Acesta se intreaba cu ce sa ajute Petre Roman Bucurestiului, sa planteze iar panselute in Piata Universitatii sau Dumitru Dragomir sa ii invete pe cei din primarie sa organizeze licitatii si sa ofere un model ceausist de dezvoltare urbana, conform news. ro.

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Ce a imprumutat Nicusor Dan de la Klaus Iohannis

Ion Cristoiu afirma ca strategia pentru castigarea scaunului Primariei Capitalei nu vizeaza o confruntare reala intre Nicusor Dan si Gabriela Firea. Potrivit jurnalistului, candidatul dreptei va marsa pe alungarea PSD din Bucuresti, o batalie in care Nicusor Dan va fi pe post de decor, dupa modelul Iohannis, folosit in 2014.

Gabriela Firea il spulbera pe Nicusor Dan: Spune ca pensionarii sunt pomanagii. Cred ca parintii si bunicii nostri nu trebuie umiliti!

Gabriela Firea vine cu acuzatii grave la adresa candidatului sustinut de PNL si USR pentru alegerile locale din Bucuresti Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei sustine ca Dan spune despre pensionari ca sunt pomanagii si totodata creaza probleme investitorilor si dezvoltatorilor din Bucuresti, dandu-i pe acestia in judecata.

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala: Putem face din Bucuresti un centrul regional in tehnologie si centrul cultural si economic al sud-estului Europei (VIDEO)

Nicusor Dan si-a depus candidatura pentru Primaria Generala a Capitale. El a tinut sa multumesca USR-PLUS si PNL pentru ca au inteles mesajul bucurestenilor, care isi doresc sa scape de administratia.

Nicusor Dan, despre oferta PSD pentru Capitala: Nume triste din istoria expirata a Romaniei, fosti reprezentanti ai cluburilor Securitatii si Militiei

Candidatul unic al dreptei Nicusor Dan a afirmat ca primarul general Gabriela Firea si PSD nu stiu sa ii inteleaga si sa ii respecte pe bucuresteni, prin numele pe care le propun pentru Consiliului General al Municipiului Bucuresti. El precizeaza ca pe lista de candidati la CGMB din partea PSD figureaza persoane cu probleme penale sau fosti reprezentanti ai cluburilor Securitatii si Militiei.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Nicusor Dan isi depune candidatura in aceasta dupa-amiaza

Candidatul dreptei la Primaria Muncipiului Bucuresti Nicusor Dan isi depune candidatura duminica dupa-amiaza, el urmand sa fie insotit de premierul Ludovic Orban, presedintele Partidului National Liberal si de Dan Barna, presedintele Uniunii Salvati Romania.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan. Reactia acida a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicusor Dan, unul dintre adversarii sai in lupta pentru functia de Primar General al Capitalei, considerand ca Bucurestiul nu va avea decat de pierdut daca drepta unita va fi cea care va castiga alegerile. Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan Potrivit Gandul. ro, Gabriela Firea a .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )