Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drama unui medic roman din Franta. Femeia s-a sinucis in spitalul in care lucra

Antena3 Antena3,
Drama unui medic roman din Franta. Femeia s-a sinucis in spitalul in care lucra

Sinuciderea unei romance, care lucra ca anestezist la un spital din Chateauroux, un oras din centrul Frantei, a provocat o revolta printre colegii ei. Oamenii se plang ca sunt nevoiti sa lucreze foarte multe. continuă pe Antena3

Caru' cu vedete: Andreea Esca a dat lovitura! Va fi vedeta unui post TV din Franta; Divorteaza Adrian Mutu?! Reactia lui Consuelo dupa zvonurile despre despartire; Raspunsul Iuliei Vantur te va lasa masca! Ce a spus blonda cand a fost intrebata Cat costa

E unul dintre cei mai mari actori de peste Ocean, dar a iesit in club ca un om de rand! Vezi ce a facut Steven Seagal in Romania. Poti sa juri ca e Gica Petrescu! Afla ce cantaret din Romania l-a imitat perfect! Un solist din Romania a indraznit sa il imite pe Gica Petrescu si chiar i-a iesit.

Putin ramane invitat la ceremoniile din Franta privind debarcarea aliatilor in ...

Presedintele rus Vladimir Putin ramane invitat la ceremoniile din Franta de la 6 iunie prilejuite de implinirea a 70 de ani de la debarcarea fortelor aliate in Normandia, in pofida crizei ucrainene, a anuntat ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Mediafax. Presedintele Putin este invitat in numele istoriei. ) Pentru moment, el ramane invitat, a afirmat ministrul Fabius intr-o declaratie pentru postul Europe 1. Pe de alta parte, seful diplomatiei .

Doi romani, pe listele extremistilor la alegerile din Franta.

Doi romani se afla pe listele Rassemblement Bleu Marine RBM), sustinute de catre partidul de extrema dreapta Frontul National, la alegerile municipale, relateaza Mediafax. Romanii nu sunt singurii cetateni straini de pe listele RBM. Aproximativ 80 de straini, intre care aproximativ 20 de portughezi, dar si spanioli si bulgari, sunt inscrisi pe listele formatiunii. Avand in vedere ca exista legea, nu exista motive sa nu se permita unui anumit numar de persoane sa profite. Cunosc pesonal un .

NATO, tinta unui atac venit din Ucraina

O grupare de hackeri pro-Rusia si-a asumat responsabilitatea unui atac cibernetic indreptat impotriva mai multor site-uri ale NATO, scrie CNET. Cyber Berkut a atacat sambata pagina principala a NATO,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )