Libnet.ro
UNICEF

15:45

Drumul de la ActOrchestra la Angajare de clovn, cu cei mai tineri actori ai TNB-ului, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Adevărul Adevărul,
Drumul de la ActOrchestra la Angajare de clovn, cu cei mai tineri actori ai TNB-ului, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Succesul spectacolului ActOrchestra, regizat de Horia Suru si prezentat la Sala Mica a Teatrului National din Bucuresti in cadrul proiectului 9G la TNB, i-a adus in prim plan pe cei trei actori protagonisti, Florin Calbajos, Petre Ancuta si Emilian Marnea. continuă pe Adevărul

Cei mai apreciati europarlamentari romani

Cei mai apreciati europarlamentari romani. Reprezentantii Romaniei in Parlamentul European au fost in ultimii ani prezente constante in topul eurodeputatilor premiati pentru activitatea lor in diverse domenii, de la lupta impotriva coruptiei pana la teme ce tin de imbunatatirea sistemelor de sanatate din tarile UE.

Unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului iese din scena

Lumea fotbalului va fi mai saraca fara unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului, un model de eleganta atat in timpul carierei cat si dupa.

Roman care a locuit in Molenbeek, cartierul general al jihadistilor din Bruxelles: Cei mai multi musulmani stau pe ajutoare sociale. S-au batut cu Politia

Atentatele teroriste care au avut loc in Belgia l-au gasit in Bruxelles si pe Ruben, un tanar din judetul Timis, stabilit de mai multi ani in Bruxelles. Student la Contabilitate, Ruben a trecut in dimineata atentatelor, in drum spre scoala, prin doua statii de metrou in care ulterior s-au produs explozii. Timp de cinci ani, Ruben si familia lui au locuit in Molenbeek, cartierul in care a fost prins si Salah Abdelsam.

Cat castiga cei mai cautati specialisti din piata

Industria care a anuntat in ultimii ani cele mai spectaculoase cifre privind salariile si angajarile nu se opreste, iar in acest an specialistii din IT vor avea parte din nou de mariri ale remuneratiilor, chiar daca usor temperate fata de perioada.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )