Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dumitru Oprea - propunerea PDL pentru sefia Senatuluui

Antena3 Antena3,
Dumitru Oprea - propunerea PDL pentru sefia Senatuluui

BPN al PDL a decis, luni, sa il propuna pe senatorul Dumitru Oprea candidat la presedintia Senatului, a anuntat prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu. Azi am decis sa propunem un candidat pentru. continuă pe Antena3

Marius Obreja, propunerea PNL pentru sefia Senatului

Senatorul PNL Marius Obreja este propunerea Partidului National Liberal pentru functie de presedinte al Senatului, a anuntat luni liderul senatorilor liberali Puiu Hasotti. Totodata, grupul PNL il va propune pe Obreja pentru postul de vicepresedinte al biroului permanent al Senatului.

Dumitru Oprea, candidat din partea PDL la sefia Senatului. Parlamentul de Iasi va lupta impotriva lui Tariceanu

Biroul Permanent National al PDL a decis luni, 10 martie, sa-l propuna pe Dumitru Oprea drept candidat pentru sefia Senatului.

Dumitru Oprea, candidat din partea PDL la sefia Senatului. Parlamentarul de Iasi va lupta impotriva lui Tariceanu

Biroul Permanent National al PDL a decis luni, 10 martie, sa-l propuna pe Dumitru Oprea drept candidat pentru sefia Senatului.

UPDATE. Tariceanu are sustinerea USD si UDMR pentru sefia Senatului. ...

UPDATE Senatorii au inceput procedura de vot. Votul este secret. UPDATE Sedinta Senatului dedicata alegerii noului presedinte a inceput. In cursa pentru sefia Senatului au intrat Calin Popescu Tariceanu, sustinut de USD si UDMR, Marius Obreja, sustinut de PNL si Dumitru Oprea, sustinut de PDL. UPDATE Senatorul PNL Marius Obreja este propunerea PNL pentru sefia Senatului, el fiind votat de 30 de senatori PNL. Contracandidatul sau, Teodor Atanasiu, a obtinut 15 voturi. UPDATE Presedintele .

Tariceanu, Oprea si Obreja, in cursa pentru sefia Senatului.

UPDATE Senatorii au inceput votul pentru sefia Senatului. Votul este secret, iar senatorii au primit o lista cu cei trei candidati, urmand sa ii taie pe cei doi cu care nu sunt de acord. Calin Popescu Tariceanu, Dumitru Oprea si Marius Obreja sunt cei trei candidati care s-au inscris in cursa pentru presedintia Senatului. Senatorul independent Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca USD i-a propus sa candideze la sefia Senatului, iar el a acceptat acest lucru. UDMR va sustine, de .

Marius Obreja este propunerea liberalilor pentru sefia Senatului

Marius Obreja a fost desemnat candidatul liberalilor la sefia Senatului, a anuntat, luni, liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti. Acesta a precizat ca Obreja a intrunit cele mai multe voturi din cele trei candidaturi.

PDL a decis sa il propuna pe Dumitru Oprea candidat la sefia Senatului

BPN al PDL a decis, luni, sa il propuna pe senatorul Dumitru Oprea candidat la presedintia Senatului, a anuntat prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu. Azi am decis sa propunem un candidat pentru.

PDL il propune pe Dumitru Oprea candidat la sefia Senatului

BPN al PDL a decis, luni, sa il propuna pe senatorul Dumitru Oprea candidat la presedintia Senatului, a anuntat prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu.

Dumitru Oprea, catre Tariceanu: Ati fost propus de un grup ilegitim

Dumitru Oprea, liderul grupului PDL din Senat, a declarat, luni, in plen, ca senatorul Calin Popescu Tariceanu a fost propus de un grup ilegitim la presedintia forului legislativ, potrivit Regulamentului,.

Un belgian, un neamt si un luxemburghez in competitia pentru sefia Comisiei Europene. Flancul germanic al UE preia controlul

Viitorul presedinte al Comisiei Europene urmeaza sa fie un exponent al flancului germanic al UE, spre deosebire de actualul prim-ministru al Uniunii Europene, portughezul Jose Manuel Barroso, reprezentant al familiei latine. Principalele trei partide europene si-au desemnat candidatii, toti din fondul cultural germanic: flamandul Guy Verhofstadt ALDE), germanul Martin Schulz PES) si luxemburghezul Jean-Claude Juncker PPE). Sub presiunea partidelor euro-sceptice, cele trei familii europene politice principale sunt asteptate sa ajunga la o intelegere, dupa alegerile europarlamentare din 22-25 mai, pentru a mentine Comisia Europeana sub controlul partidelor traditionale, pro-europene. HotNews. ro va prezinta candidatii principalelor trei partide europene traditionale la functia de presedinte al Comisiei Europene, precum si programele lor electorale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )