Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dupa 33 de ani de late night show, David Letterman spune adio televiziunii!

ADPM ADPM,
Dupa 33 de ani de late night show, David Letterman spune adio televiziunii!

Dupa Jay Leno, care de curand s-a retras de la pupitrul emisiunii Tonight Show, a venit randul unui alt legendar om de televiziune american sa spuna adio profesiei care l-a consacrat. Saptamana aceasta, celebrul David Letterman a anuntat ca, in 2015, va renunta la a mai realiza emisiunea Late Show With David Letterman, pe postul CBS, si se va retrage din televiziune pentru a putea petrece mai mult timp impreuna cu familia sa. continuă pe ADPM

VIDEO Comediantul David Letterman, omul care a infrumusetat noptile telespectatorilor CBS, se retrage dupa 33 de ani dedicati televiziunii

Comediantul David Letterman, unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune si detinatorul recordului de longevitate in fruntea unui talk show nocturn, a anuntat ca se va retrage din televiziune in 2015, relateaza Reuters.

David Letterman se va retrage din activitate in anul 2015

David Letterman, detinatorul recordului de longevitate in fruntea unui talk show nocturn, a anuntat, joi, ca se va retrage din activitate in anul 2015, relateaza AFP. Starul de televiziune in varsta de 66 ani,.

NATO redeschide spatiul aerian kosovar pentru avioanele civile, dupa 15 ani

NATO a redeschis vineri spatiul aerian kosovar pentru survolarea avioanelor civile, dupa 15 ani de la incheierea conflictului sarbo-kosovar 1998-1999), permitand astfel scurtarea traseelor in zona balcanica, relateaza AFP.

DESPARTIRE SOC IN SHOWBIZ! Isi spun ADIO dupa 7 ani de realtie! Eu imi doresc o familie, un copil, iar el este inca burlac!

La inceputul anului presa specula ca Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa 7 ani de relatie. La momentul respectiv,.

DESPARTIRE SOC IN SHOWBIZ! Isi spun ADIO dupa 7 ani de relatie! Eu imi doresc o familie, un copil, iar el este inca burlac!

La inceputul anului presa specula ca Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa 7 ani de relatie. La momentul respectiv,.

DESPARTIRE SOC IN SHOWBIZ! Isi spun ADIO dupa 8 ani de relatie! Eu imi doresc o familie, un copil, iar el este inca burlac!

La inceputul anului presa specula ca Andreea Balan si Keo s-au despartit dupa 8 ani de relatie. La momentul respectiv,.

Primul Ou Faberge creat vreodata, expus in premiera dupa 112 ani!

In anul 1885, tarul Alexandru al III-lea al Rusiei i-a cerut lui Carl Faberge sa realizeze o bijuterie in forma de ou de Paste pentru sotia sa, Imparateasa Maria Feodorovna, astfel aparand celebrele Oua Faberge. Desi, vreme de 112 ani, s-a crezut ca aceasta bijuterie extrem de pretioasa, denumita Third Imperial Faberge Egg, a fost pentru totdeauna pierduta, iata ca ea a fost regasita, iar luna aceasta va putea fi admirata in cadrul unei expozitii ce va avea loc la Londra.

Ziarul BURSA, confirmat dupa 14 ani

Abia acum Politia a declansat cercetarea firmelor de media in care este implicat Adrian Sarbu, suspectate de evaziune fiscala si spalare de bani, la paisprezece ani de la inceputul publicarii zecilor de articole din ziarul BURSA intre anii 2000-2003), care au adus dovezi despre manevrele fiscale savarsite de el, manevre tolerate de autoritati, in regimurile politice de orice orientare. Faptele cercetate sunt ulterioare celor semnalate de BURSA - conform cu informatiile din presa, Politia vizeaza activitati incepand din anul 2009, in timp ce ziarul BURSA a incetat sa mai publice articole pe subiectul firmelor lui Adrian Sarbu, in urma unei decizii judecatoresti din anul 2003, care i-a interzis explicit sa se mai refere la el: ii este interzis lui Florian Goldstein si ziarului BURSA sa mai publice minciuni despre Adrian Sarbu si firmele Media PRO, pentru ca ele sunt defaimatoare, chiar daca sunt adevarate.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )