Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dupa executia a 13 turci in Irak, Erdogan a decis sa extinda operatiunile peste granita impotriva combatantilor kurzi

Adevărul Adevărul,
Dupa executia a 13 turci in Irak, Erdogan a decis sa extinda operatiunile peste granita impotriva combatantilor kurzi

Recep Tayyip Erdogan a anuntat marti ca Turcia isi va extinde operatiunile transfrontaliere impotriva Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK). Liderul de la Ankara a facut acest anunt ca urmare a executiei a 13 cetateni turci in nordul Irakului. continuă pe Adevărul

Turcia isi extinde operatiunile militare impotriva kurzilor. Recep Erdogan, mesaj dur dupa uciderea ostaticilor turci

Presedintele turc se pregateste sa isi extinda operatiunile militarein regiunea kurda,impotriva Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), dupa ce 13 ostatici turci au fost ucisi de.

Erdogan acuza Statele Unite ca ii sprijina pe militantii kurzi care au executat 13 turci in Irak

Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a acuzat luni Statele Unite ca ii sprijina pe militantii kurzi despre care Ankara spune ca au executat 13 turci rapiti in nordul Irakului, adaugand ca declaratia Washingtonului de condamnare este o gluma, relateaza Reuters, France Presse si Agerpres.

Ankara acuza PKK ca a executat 13 turci in nordul Irakului: peste 700 de arestari in mediile pro-kurde

Autoritatile turce au arestat 718 persoane - inclusiv lideri ai partidului prokurd HDP -, suspectate de legaturi cu rebeli din Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), caruia Ankara i-a imputat duminica executia a 13 turci in Irak, a anuntat luni Ministerul turc de Interne, relateaza AFP.

Trupurile a 13 turci rapiti, gasite intr-o pestera din Irak

Mai multi soldati turci care au intreprins o operatiune impotriva militantilor PKK Partidul Muncitorilor din Kurdistan) in nordul Irakului au descoperit trupurile a 13 turci rapiti si executati intr-o pestera, a anuntat Ministerul Apararii, citat de Reuters si preluat de News. ro. Identitatea celor 13 cetateni turci nu este clara si ministrul Hulusi Akar a spus ca rapirea lor nu a fost anuntata anterior din motive de securitate. Turcia a demarat pe 10 februarie o operatiune militara impotriva PKK in regiunea Gara din nordul Irakului pentru a securiza granitele acesteia si pentru a gasi cetateni care au fost rapiti, a transmis Akar, duminica, intr-un comunicat.

Trupurile a 13 turci rapiti, gasite intr-o pestera din Irak

Mai multi soldati turci care au intreprins o operatiune impotriva militantilor PKK Partidul Muncitorilor din Kurdistan) in nordul Irakului au descoperit trupurile a 13 turci rapiti si executati intr-o pestera, a anuntat Ministerul Apararii, citat de Reuters.

Secretarul de Stat al SUA reasigura Ankara ca Washingtonul condamna PKK pentru executarea a 13 turci rapiti in nordul Irakului

Secretarul de Stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a reasigurat luni Ankara ca Washingtonul condamna Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) pentru executarea a 13 turci rapiti in nordul Irakului, dupa ce Turcia a afirmat ca o declaratie anterioara a SUA este o gluma, transmite Reuters, scrie News.

Secretarul de Stat al SUA reasigura Ankara ca Washingtonul condamna PKK pentru executarea a 13 turci rapiti in nordul Irakului

Secretarul de Stat al Statelor Unite, Antony Blinken, a reasigurat luni Ankara ca Washingtonul condamna Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) pentru executarea a 13 turci rapiti in nordul Irakului, dupa ce Turcia a afirmat ca o declaratie anterioara a SUA este o gluma, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )