Libnet.ro
UNICEF

23:30

Dupa trei ani, moartea unui bebelus a ramas nepedepsita. Familia indurerata sustine ca medicul vinovat a avut castig de cauza la Judecatorie (VIDEO)

B1 B1,
Dupa trei ani, moartea unui bebelus a ramas nepedepsita. Familia indurerata sustine ca medicul vinovat a avut castig de cauza la Judecatorie (VIDEO)

La trei ani de cand si-a pierdut bebelusul, o familie din Gorj se judeca si cere sa i se faca dreptate. Parintii spun ca medicul care a fost invinuit in 2013 ca nu ar fi intervenit la timp. continuă pe B1

Avertismentul dur al unui medic italian pentru autoritatile romane: in doi-trei ani spitalele de stat vor ramane fara doctori

Problema principala cu care se confrunta sistemul medical romanesc de stat este lipsa personalului medical, iar in doi-trei ani spitalele publice risca sa ramana fara medici, a avertizat Luca Militello, director general al Spitalului Monza .

La trei ani de la lansare, GTA V ramane unul dintre cele mai bune jocuri

In urma cu trei ani de zile, Rockstar Games a lansat unul dintre cele mai bune jocuri din toate timpurile. Grand Theft Auto V a implinit ieri, 17 septembrie, varsta de trei ani de zile. in acea zi, in anul 2013, jocul debuta in mod oficial pe consolele din vechea generatie PlayStation 3 si Xbox [].

Protest la Botosani: Aproape o suta de oameni au iesit in strada pentru a manifesta impotriva erorilor din sistemul medical care a dus la moartea unui nou-nascut (VIDEO)

Protest de ampoare la Botosani. Aproape o suta de oameni au iesit in strada impresionati si revoltati de cazul bebelusului care a murit in spital la scurt timp dupa ce a venit pe lume. Parintii.

A crezut ca si-a cunoscut marea iubire a vietii. La trei ani de la despartire, a primit o veste care i-a schimbat viata

Smitten Mike Evans a crezut ca a dat de iubirea vietii lui atunci cand a intalnit-o pe Alexandra Fry. Mama a doi copii, femeia era amuzanta si iubitoare si l-a sustinut in fata unui.

Medicii i-au externat copilul, ca sa moara acasa. Dupa trei luni de la decesul fetitei, a primit un telefon de la spital. Mi s-au inmuiat picioarele!

Clipe de groaza pentru o femeie din Irlanda. Dupa ce si-a pierdut fetita din cauza unei boli grave, Lorraine Nelson a primit un telefon de la spital. Asistentele medicale o rugau sa confirme o programare pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )