Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dupa trei ani de scoala de vara pentru viitorii chirurgi: e important ca aceasta idee sa continue

Adevărul Adevărul,
Dupa trei ani de scoala de vara pentru viitorii chirurgi: e important ca aceasta idee sa continue

Aproximativ 100 de studenti la medicina din Romania si Suedia au participat, in ultimii trei ani, la o scoala de vara de la Sibiu, la care au venit sa predea importanti chirurgi cardiovasculari din Suedia, Irlanda si Romania. continuă pe Adevărul

Steve, testoasa pierduta, a fost gasita dupa trei ani

Dupa trei ani in care s-a plimbat prin Massachusetts, Steve, testoasa rebela, urmeaza sa fie reunita cu vechia sa familie.

Tata a sapte copii, trimis in judecata dupa ce si-a violat fiica minora timp de trei ani

Procurorii suceveni l-au trimis in judecata pe inculpatul Costica Iurea pentru violenta in familie si viol in forma continuata. Individul a inceput din anul 2014, pe cand fiica sa avea 14 ani, sa o abuzeze sexual. Totul a iesit la iveala abia dupa trei ani de chin, dupa ce copila a ajuns la spital batuta chiar de tatal sau.

Bucurie mare in familia lui Steve! Testoasa rebela, pierduta in urma cu trei ani, a fost GASITA

Dupa trei ani de drumetii prin intreg statul Massachusetts, testoasa rebela Steve, se va intalni din nou cu vechea sa familie. Daniela Tsvetanova a precizat ca Steve, testoasa ruseasca, a.

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, stins dupa trei zile de interventie

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, judetul Mehedinti, a fost stins astazi, in jurul orei 14. 40, dupa trei zile de interventie, informeaza un comunicat de presa al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, stins dupa trei zile de interventie

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, judetul Mehedinti, a fost stins, sambata dupa-amiaza, dupa trei zile, timp in care s-a intervenit inclusiv cu un elicopter, relateaza News. ro.

Grecia revine pe pietele de obligatiuni, dupa o pauza de trei ani

Grecia este asteptata sa emita astazi titluri de stat pe piata europeana de obligatiuni, prima sa operatiune de acest fel de dupa 2014, in ideea de a testa piata dupa doi de reforme dificile si de ingrijorari cu privire la datoria sa, informeaza AFP, conform Agerpres.

Grecia se va intoarce la piata obligatiunilor dupa o perioada de trei ani

Grecia, care a fost epicentrul crizei europene din 2009, urmareste sa vanda obligatiuni pe cinci ani, potrivit unei depuneri a Burselor din Atena. Grecia invita detinatorii obligatiunilor de 4,75% datorate in 2019 sa liciteze notele in numerar. Obligatiunile se asteapta sa fie evaluate marti, potrivit Bloomberg.

Un barbat a platit timp de 16 ani pensie alimentara pentru un copil care nu era al lui. De ce a fost obligat sa faca asta

Un american a platit pensie alimentara in valoare de 65. 000 de dolari pentru un copil care nu era al lui. in urma unui test ADN, s-a demonstrat faptul ca Gabriel Cornejo nu era tatal copilului pe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )