Libnet.ro
UNICEF

13:15

Steve, testoasa pierduta, a fost gasita dupa trei ani

Hotnews Hotnews,
 Steve, testoasa pierduta, a fost gasita dupa trei ani

Dupa trei ani in care s-a plimbat prin Massachusetts, Steve, testoasa rebela, urmeaza sa fie reunita cu vechia sa familie. continuă pe Hotnews

Bucurie mare in familia lui Steve! Testoasa rebela, pierduta in urma cu trei ani, a fost GASITA

Dupa trei ani de drumetii prin intreg statul Massachusetts, testoasa rebela Steve, se va intalni din nou cu vechea sa familie. Daniela Tsvetanova a precizat ca Steve, testoasa ruseasca, a.

O. J. Simpson a fost eliberat dupa noua ani de inchisoare

Simpson, in varsta de 70 de ani, a fost eliberat, dupa noua ani de stat in inchisoare. Simpson a fost arestat pe 16 septembrie 2007, la trei zile dupa un jaf armat in .

VIDEO Blestemul cimitirului nimanui de pe santierul autostrazii. Cum s-a lucrat in cei trei ani dupa ce cadavrele au fost evacuate

Au trecut trei ani de la descoperirea cimitirului neautorizat de pe santierul Autostrazii Lugoj-Deva, folosit ca pretext pentru oprirea lucrarilor in zona. Ramasitele a peste 200 de oameni ingropati la marginea satului Branisca au fost mutate intr-un cimitir improvizat, pentru a fi continuat proiectul, dar acesta este inca departe de a fi realizat.

O grenada a fost gasita in mare, in zona Cazinoului din Constanta, de un scafandru militar aflat in timpul liber

O grenada defensiva a fost gasita in mare, duminica seara, in zona Cazinoului din Constanta, de catre un scafandru militar aflat in timpul liber, el anuntand reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Dobrogea care s-au deplasat in zona si au ridicat proiectilul pentru a-l distruge in conditii de siguranta.

O batrana a fost gasita moarta in locuinta sa. Anuntul facut de Politia Capitalei

Descoperire socanta intr-o locuinta din sectorul 5 al Capitalei. O batrana a fost gasita moarta in casa, cu leziuni pe corp, a anuntat, joi, Politia Capitalei. Cazul este anchetatde Se.

Fiul ei de trei ani avea o respiratie urat mirositoare si a mers cu el la doctor. in sala de asteptare, baiatul a spus tot! Copilul avea...

O femeie si-a dus baietelul de trei ani la doctor, dupa ce a sesizat respiratia urat mirositoare a copilului si a intrat in panica gandindu-se ca sufera de vreo infectie grava. Natasha.

VIDEO Blestemul cimitirului nimanui de pe santierul autostrazii. Cum s-a lucrat in trei ani de la evacuarea cadavrelor

Au trecut trei ani de la descoperirea cimitirului neautorizat de pe santierul autostrazii Lugoj Deva, folosit ca pretext pentru oprirea lucrarilor in zona. Ramasitele a peste 200 de oameni ingropati la marginea satului Branisca au fost mutate intr-un cimitir improvizat, pentru a fi continuat proiectul, dar acesta este inca departe de a fi realizat.

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, stins dupa trei zile de interventie

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, judetul Mehedinti, a fost stins, sambata dupa-amiaza, dupa trei zile, timp in care s-a intervenit inclusiv cu un elicopter, relateaza News. ro.

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, stins dupa trei zile de interventie

Incendiul de padure izbuncit in Parcul National Domogled, judetul Mehedinti, a fost stins astazi, in jurul orei 14. 40, dupa trei zile de interventie, informeaza un comunicat de presa al Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Dupa doi ani, politia spaniola a recuperat trei dintre cele cinci picturi de Bacon furate

Dupa ce in 2015, in Madrid, au fost furate cinci picturi de pictorul britanic Francis Bacon, trei dintre ele au fost recuperate de politia spaniola. Valoarea picturilor este estimata la 30 de milioane de euro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )