Libnet.ro
UNICEF

19:31

Grecia se va intoarce la piata obligatiunilor dupa o perioada de trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia se va intoarce la piata obligatiunilor dupa o perioada de trei ani

Grecia, care a fost epicentrul crizei europene din 2009, urmareste sa vanda obligatiuni pe cinci ani, potrivit unei depuneri a Burselor din Atena. Grecia invita detinatorii obligatiunilor de 4,75% datorate in 2019 sa liciteze notele in numerar. Obligatiunile se asteapta sa fie evaluate marti, potrivit Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Steve, testoasa pierduta, a fost gasita dupa trei ani

Dupa trei ani in care s-a plimbat prin Massachusetts, Steve, testoasa rebela, urmeaza sa fie reunita cu vechia sa familie.

Tata a sapte copii, trimis in judecata dupa ce si-a violat fiica minora timp de trei ani

Procurorii suceveni l-au trimis in judecata pe inculpatul Costica Iurea pentru violenta in familie si viol in forma continuata. Individul a inceput din anul 2014, pe cand fiica sa avea 14 ani, sa o abuzeze sexual. Totul a iesit la iveala abia dupa trei ani de chin, dupa ce copila a ajuns la spital batuta chiar de tatal sau.

Bucurie mare in familia lui Steve! Testoasa rebela, pierduta in urma cu trei ani, a fost GASITA

Dupa trei ani de drumetii prin intreg statul Massachusetts, testoasa rebela Steve, se va intalni din nou cu vechea sa familie. Daniela Tsvetanova a precizat ca Steve, testoasa ruseasca, a.

Fiul ei de trei ani avea o respiratie urat mirositoare si a mers cu el la doctor. in sala de asteptare, baiatul a spus tot! Copilul avea...

O femeie si-a dus baietelul de trei ani la doctor, dupa ce a sesizat respiratia urat mirositoare a copilului si a intrat in panica gandindu-se ca sufera de vreo infectie grava. Natasha.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )