Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un barbat a platit timp de 16 ani pensie alimentara pentru un copil care nu era al lui. De ce a fost obligat sa faca asta

Antena3 Antena3,
Un barbat a platit timp de 16 ani pensie alimentara pentru un copil care nu era al lui. De ce a fost obligat sa faca asta

Un american a platit pensie alimentara in valoare de 65. 000 de dolari pentru un copil care nu era al lui. in urma unui test ADN, s-a demonstrat faptul ca Gabriel Cornejo nu era tatal copilului pe. continuă pe Antena3

Vaslui: Adolescent de 16 ani, prins dupa ce a provocat un accident cu masina parintilor; avea o alcoolemie 1,21 la mie in aerul expirat

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vaslui, a fost prins de politistii dupa ce a provocat un accident pe DN 24, in timp ce mergea cu masina parintilor la iubita sa. El avea o alcoolemie de 1,21 la mie in aerul expirat, scrie News. ro.

Adolescent de 16 ani, prins dupa ce a provocat un accident cu masina parintilor; avea o alcoolemie 1,21 la mie in aerul expirat

Un adolescent de 16 ani, din municipiul Vaslui, a fost prins de politistii dupa ce a provocat un accident pe DN 24, in timp ce mergea cu masina parintilor la iubita sa. El avea o alcoolemie de 1,21 la mie in aerul expirat.

Un tanar de 16 ani a murit in Alba dupa ce s-a rasturnat cu un tractor intr-o prapastie

Un tanar in varsta de 16 ani din comuna Pianu, judetul Alba, a murit sambata, 22 iulie, dupa ce s-a rastunrat cu un tractor intr-o prapastie.

Crima la numai 16 ani. Un adolescent din Bacau a ucis cu un cutit un tanar

Un adolescent de 16 ani din judetul Bacau a fost arestat preventiv, joi, dupa ce a injunghiat mortal cu un cutit un tanar de 27 de ani, in urma unei altercatii in care au fost implicate mai.

Aceasta tanara de 16 ani s-a spanzurat in toaleta scolii dupa ce a fost batjocorita de colegi! Ce a patit

O adolescenta de 16 ani a fost gasit spanzurata in toaleta scolii unde invata dupa ce a fost batjocorita de colegii de la scoala. Dagmara Przybysz a fost gasita moarta in toaleta scolii, in Cornwall, anul.

O eleva de 16 ani s-a spanzurat in toaleta scolii. Cum au impins-o colegii sa se sinucida

O adolescenta de 16 ani s-a sinucis din cauza comportamentului colegilor fata de ea. Dagmara Przybysz, in varsta de 16, si-a luat viata in toaleta scolii in care invata. Tanara.

O eleva de 16 ani s-a spanzurat in toaleta scolii. Cum au impins-o colegii sa se sinucida (FOTO)

O adolescenta de 16 ani s-a sinucis din cauza comportamentului colegilor fata de ea. Dagmara Przybysz, in varsta de 16, si-a luat viata in toaleta scolii in care invata. Tanara.

Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie, RETINUT! Acuzatii EXTREM DE GRAVE la adresa adolescentului de 16 ani

Fiul fostului fotbalist Sabin Ilie a fost retinut, vineri, pentru santaj si urmeaza sa ajunga in fata magistratilor. Potrivit Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, adolescentul.

23 de ani de puscarie pentru uciderea unui politist

Afaceristul turc Abdullah Atas, cel care a dat intentionat peste un politist de circulatie acum doi ani, a fost condamnat la 23 de ani de inchisoare, informeaza Digi24. Acesta trebuie sa plateasca si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )