Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda NATO, stabilite in proportie de 90%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda NATO, stabilite in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, azi, la Targu Mures, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO, care a avut loc la Bruxelles, au fost identificate in proportie de 90%, transmite HotNews. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO, care a avut loc la Bruxelles, au fost identificate in proportie de 90%.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, identificate in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele.

Mircea Dusa: in zilele urmatoare vom stabili amplasamentele celor doua comandamente NATO

Ministrul Apararii, Mircea Dusa, a spus, joi, ca urmeaza sa fie stabilite amplasamentele celor doua comandamente NATOdin Romania, astfel incat saptamana viitoare sa se treaca deja la masuri de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )