Libnet.ro
UNICEF

05:00

Echipa de control in cazul mortii lui Gyuri Pascu: Informatiile de pana acum denota o posibila abordare superficiala. Cronologia interventiei de pe ambulanta

Adevărul Adevărul,
Echipa de control in cazul mortii lui Gyuri Pascu: Informatiile de pana acum denota o posibila abordare superficiala. Cronologia interventiei de pe ambulanta

Echipa de control in cazul mortii lui Gyuri Pascu va inainta un raport ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, informatiile de pana acum denotand o posibila abordare terapeutica superficiala din partea Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. continuă pe Adevărul

Daca Gorghiu crede ca demisia mea rezolva problemele sistemului medical, atunci plec, sustine directorul Ambulantei Bucuresti, dupa dezvaluirile in cazul mortii lui Gyuri Pascu

Daca Gorghiu considera ca demisia mea va rezolva problemele sistemului medical, atunci chiar voi pleca, a declarat Alice Grasu, directorul Ambulantei Bucuresti, dupa ce copresedinta PNL i-a solicitat.

Dosar de moarte suspecta in cazul decesului lui Gyuri Pascu. Procurorii au cerut acte medicale de la Ambulanta Bucuresti si IML

Procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti au deschis un dosar de moarte suspecta dupa decesul actorului Gyuri Pascu, acestia solicitand mai multe documente de la Ambulanta Bucuresti-Ilfov, urmand sa fie audiate mai multe persoane, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Colegiul Medicilor Bucuresti s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. Medicul, anchetat si de conducerea Ambulantei Bucuresti-Ilfov

Diagnosticul pus de medicul de pe ambulanta care l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu in noaptea in care acesta a murit a demarat Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti sa se autosesizeze si sa demareze o ancheta in acest caz. Medicul, care i-a pus diagnosticul atac de panica artistului ce ulterior a decedat in urma unui infarct, este anchetat si de conducerea Ambulantei Bucuresti Ilfov.

Ancheta interna la Ambulanta Bucuresti-Ilfov in cazul mortii artistului Ioan Gyuri Pascu

Conducerea Ambulantei Bucuresti-Ilfov a deschis o ancheta interna pentru a verifica modul in care personalul medical a intervenit in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu, au declarat surse oficiale pentru ag.

UPDATE. Sefa de la Ambulanta, Alis Grasu, se contrazice cu institutia pe care o conduce in cazul Gyuri Pascu. Grasu ia apararea medicului care l-a diagnosticat pe artist cu atac de panica inainte ca acesta sa moara de infarct

Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov SABIF) a transmis, joi, cronologia interventiei in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu, care a murit luni dimineata. Astfel, in primul apel la 112 a fost invocat un atac de panica, diagnostic pus si de mediul care i-a administrat un calmant, desi tensiunea arteriala era in limite normale. Un al doilea apel a fost inregistrat la ora 04. 46, precizandu-se ca pacientul intrase in coma.

Ambulanta, despre Gyuri Pascu: La primul apel motivul a fost atac de panica, la al doilea coma

La primul apel dat la ora 03:26 prin 112, in cazul artistului Ioan Gyuri Pascu, motivul invocat a fost atacul de panica, in timp ce la al doilea apel, dat la 04:46, motivul solicitarii a fost q.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti a anuntat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind faptul ca.

Colegiul Medicilor s-a autosesizat in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu

Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti CMMB) a informat miercuri ca s-a autosesizat in cazul decesului lui Ioan Gyuri Pascu. in urma informatiilor aparute in mass-media privind.

Primele rezultate ale anchetei in cazul Gyuri Pascu. Medicul a incalcat regulamentul intern si fisa postului. Alice Grasu: Nu este tocmai indicata suspendarea sa, mai ales ca sistemul duce lipsa de medici (VIDEO)

Au fost luate primele masuri in cazul mortii lui Ioan Gyuri Pascu. Medicul care a ajuns la el acasa la 03. 00 dimineata si a stabilit ca are doar un atac de panica a fost audiatde catre o comisie de di.

Catalin Tolontan, despre concluziile anchetei de la Serviciul de Ambulanta in cazul Ioan Gyuri Pascu

Catalin Tolontan a comentat, intr-o interventie telefonica la Obiectiv, de la Antena 3, concluziile anchetei de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti Ilfov, in cazul mortii lui Ioan Gyuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )