Libnet.ro
UNICEF

13:15

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei, la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Echipa feminina de gimnastica a Romaniei, la Sinteza zilei

Gimnastele din Romania care au obtinut nu mai putin de noua medalii, dintre care doua de aur, la Campionatele Europene de la Sofia sunt invitatele lui Mihai Gadea, la emisiunea Sinteza zilei de luni. Vedeta. continuă pe Antena3

Medalie de aur pentru echipa feminina a Romaniei la Campionatul European de gimnastica

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia.

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat medalia de aur la Campionatul European de la Sofia

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei a castigat, sambata, medalia de aur, la Campionatul European de la Sofia, cea de argint revenind Marii Britanii, iar medalia de bronz, echipei Rusiei, informeaza.

Gimnastele de aur ale Romaniei, la Sinteza Zilei. Larisa Iordache: Sper sa ridic steagul Romaniei cat mai sus

Gimnastele de aur ale Romaniei, care au obtinut nu mai putin de noua medalii, dintre care doua de aur, la Campionatele Europene de la Sofia sunt invitatele lui Mihai Gadea la emisiunea Sinteza. Larisa Iordache,.

Antena 3, amendata pentru emisiunea Sinteza Zilei in care a fost difuzat interviul cu avocatul oradean Ioan Sava

000 de lei, amenda pe care CNA a aplicat/o postului Antena 3 asupra emisiunilor de stiri si dezbatere difuzate pe 13 si 14 aprilie si asupraemisiunii Sinteza zilei din6 februarie, emisiune in care a fost difuzat un interviu luat avocatului oradean Ioan Sava, care a mentionat ca este acuzatpe nedrept de procurorul Ciprian Man intr-un dosar penal de santaj la adresa judecatoarei Crina Muntean de la Tribunalul Bihor.

CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

VIDEO CE Gimnastica: Aur pentru Romania in proba pe echipe

Echipa feminina de gimnastica a Romaniei - alcatuita din Stefania Stanila, Silvia Zarzu, Larisa Iordache, Andreea Munteanu si Diana Bulimar - a castigat, sambata, medalia de aur la Campionatul European de la Sofia. Cea de argint a revenit Marii Britanii, iar medalia de bronz Rusiei, informeaza Mediafax. Si in 2012 echipa Romaniei a fost pe primul loc, fiind cea de-a saptea medalie de aur europeana din palmares.

Premiile pentru gimnastele din echipa nationala vor fi dublate

Premiile destinate gimnastelor din echipa nationala, care au castigat medalia de aur la Campionatul European, vor fi dublate, a anuntat premierul Victor Ponta.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )