Libnet.ro
UNICEF

15:30

Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

B1 B1,
Echipa lui Donald Trump denunta fraude si sustine ca va contesta victoria lui Joe Biden: La final, presedintele va fi reales

Echipa de campanie a republicanului Donald Trump a transmis ca va contesta eventuala victorie a lui Joe Biden. Aceasta a catalogat drept false si departe de rezultatul final proiectiile media care il dau. continuă pe B1

Joe Biden este increzator ca va deveni presedinte, Donald Trump denunta presupuse fraude electorale

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat la functia de presedinte al SUA se declara increzator cu privire castigarea alegerilor in Statele Unite, in timp ce echipa de campanie a presedintelui in functie, Donald Trump, a transmis o sesizare oficiala procurorului general, William Barr, in care denunta presupuse nereguli electorale in statul Nevada.

ALEGERI SUA: Trump denunta aparitia unor buletine surpriza , iar Biden doreste numararea tuturor buletinelor de vot

Presedintele american Donald Trump a incercat sa puna sub semnul intrebarii operatiunea de numarare a voturilor in mai multe state-cheie in alegerile prezidentiale din SUA, evocand fraude fara a furniza dovezi.

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Donald Trump jr: Unde sunt republicanii? Este timpul sa ne curatam si sa nu mai aratam ca o republica bananiera

In timp ce aliatii lui Donald Trump au ramas tacuti sau s-au distantat joi de presedintele american, singur in lupta sa impotriva asa-numitei fraude pe scara larga in scrutinul de la Casa Alba, fiii sai i-au aratat sprijinul lor masiv joi, potrivit AFP.

LIVEBLOG Alegeri SUA 2020. Cursa e tot mai stransa: Biden a preluat conducerea intr-un stat cheie. Trump acuza: incearca sa ne fure alegerile!

Situatia din Statele Unite continua sa fie extrem de tensionata. Ambii candidati, Donald Trump si Joe Biden, asteapta nerabdatori rezultatele numaratorilor din statele cheie. Cursa tocmai a devenit si mai strinsa, dar situatia evolueaza in favoarea lui Joe Biden.

Alegeri SUA: Echipa de campanie a lui Donald Trump pregateste contestarea rezultatelor scrutinului prezidential

Echipa de campanie electorala a presedintelui in functie al SUA, Donald Trump, se pregateste de contestarea rezultatelor scrutinului prezidential in unele state americane, scrie Mediafax.

Echipa lui Biden ameninta ca il va expulza pe Donald Trump daca refuza sa paraseasca Casa Alba

Un purtator de cuvant al lui Joe Biden a amenintat vineri ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare din ce in ce mai probabila, potrivit AFP.

Joe Biden e pe cale sa castige alegerile din SUA, a anuntat echipa sa de campanie Replica din tabara lui Donald Trump

Lupta pentru fotoliul de la Casa Alba e departe de a fi transata. Desi s-a anuntat castigator cand voturile nici nu erau toate numarate, candidatul republican Donald Trump insinueaza tot mai mult ca au.

ALEGERI SUA: Donald Trump sustine ca va castiga daca nu i se fura alegerile

Presedintele Donald Trump a reiterat ieri ca va castiga alegerile prezidentiale din SUA, pe care democratii incearca sa i le fure , a acuzat el din nou, fara a prezenta vreo dovada concreta in acest sens.

Alegeri SUA 2020. Contestatiile in justitie ale lui Donald Trump, respinse una cate una. Curtea Suprema, ultima solutie?

Un judecator federal american a respins cererea in regim de urgenta din partea echipei de campanie a lui Donald Trump de oprire a numararii buletinelor de vot la Philadelphia atat timp cat nu sunt de fata observatori republicani, transmite vineri Reuters. Echipa sa a pierdut de asemenea joi contestatiile depuse in instante in statele puternic disputate Georgia si Michigan.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )