Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump jr: Unde sunt republicanii? Este timpul sa ne curatam si sa nu mai aratam ca o republica bananiera

Hotnews Hotnews,
 Donald Trump jr: Unde sunt republicanii? Este timpul sa ne curatam si sa nu mai aratam ca o republica bananiera

In timp ce aliatii lui Donald Trump au ramas tacuti sau s-au distantat joi de presedintele american, singur in lupta sa impotriva asa-numitei fraude pe scara larga in scrutinul de la Casa Alba, fiii sai i-au aratat sprijinul lor masiv joi, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2020. Politia ancheteaza un plan de atacare a unui centru de numarare din Pennsylvania. Trump Jr face apel la un razboi total

In Statele Unite continua numararea voturilor intr-o cursa foarte stransa intre presedintele republican Donald Trump si democratul Joe Biden. Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american in exercitiu Donald Trump, a facut apel ca tatal sau sa duca un razboi total in legatura cu acuzatiile, nesustinute de dovezi, de frauda electorala.

Cum vrea Mircea Badea sa se imbogateasca pe seama lui Donald Trump. Pariul riscant facut acum

Este stiut faptul ca prezentatorul TV Mircea Badea joaca la pariuri cand are ocazia. Vedeta postului de televiziune Antena 3 a publicat pariul pe care la facut in lupta pentru alegerile prezidentiale din Statele Unite. Cum vrea sa se imbogateasca Mircea Badea pe seama lui Donald Trump Prezentatorul de la Antena 3 si-a anuntat fanii .

Donald Trump vs. Joe Biden. Cele 6 state care vor decide soarta alegerilor prezidentiale din SUA

La fel ca in urma cu 4 ani, victoria candidatilor se poate transa in swing states, statele cu un numar mare de electori, unde batalia candidatilor este, de regula, destul de apropiata, deci fara.

DONALD TRUMP, DESPRE ATENTATUL DE LA VIENA: Atacurile raului trebuie sa inceteze

Presedintele american Donald Trump a denuntat pe Twitter inca un act de terorism josnic comis la Viena, unde un atentat terorist a facut doi morti luni seara, adaugand ca atacurile raului trebuie sa inceteze.

Rezultate alegeri SUA. Cum arata lupta dintre Donald Trump si Joe Biden: actualul presedinte are o singura varianta

In acest moment in America sondajele s-au inchis in toata tara si rezultatele incep sa fie numarate. incepand cu 3:15, ora locala, Joe Biden are 238 de voturi la Colegiul Electoral, iar Donald Trump are 213. Datele sunt facute baza proiectiilor Associated Press. Trump vs Biden. Exit-pollul alegerilor americane Conform datelor estimative Donald Trump si .

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele Donald Trump dupa alegeri surse

Deutsche Bank cauta solutii pentru a incheia relatia cu presedintele american Donald Trump dupa alegeri, din cauza publicitatii negative de care are parte, au declarat trei oficiali bancari, transmite Reuters, citata de news. ro. Banca germana a acordat Trump Organization, grup condus in prezent de doi fii ai presedintelui american, imprumuturi in valoare de aproximativ 340 de milioane de dolari, care sunt in curs de rambursare, potrivit documentelor transmise de Donald Trump Biroului pentru Etica Guvernamentala, in luna iulie, si a unei surse din cadrul Deutsche Bank.

Alegeri SUA 2020. Care sunt cotele lui Donald Trump si Joe Biden la casele de pariuri

Casele de pariuri il dau castigator al alegerilor prezidentiale din SUA pe candidatul democrat, Joe Biden, in prezent, cotele de pariuri nu sunt favorabile actualului presedinte al SUA, Donald Trump. O situatie.

Donald Trump contesta deja victoria lui Joe Biden. Replica democratului: Cei care incalca legea sunt escortati afara din Casa Alba

Echipa de campanie a prelsedintelui Donald Trump a clarificat, vineri, ca va contesta castigarea alegerilor prezidentiale de catre democratul Donald Trump.

Alegeri SUA 2020. Contestatiile in justitie ale lui Donald Trump, respinse una cate una. Curtea Suprema, ultima solutie?

Un judecator federal american a respins cererea in regim de urgenta din partea echipei de campanie a lui Donald Trump de oprire a numararii buletinelor de vot la Philadelphia atat timp cat nu sunt de fata observatori republicani, transmite vineri Reuters. Echipa sa a pierdut de asemenea joi contestatiile depuse in instante in statele puternic disputate Georgia si Michigan.

Donald Trump: Rezultatele din aceasta seara sunt fenomenale. Ne pregatim de o mare sarbatoare (VIDEO)

Donald Trump, presedintele SUA in exercitiu si candidatul republicanilor pentru un nou mandat la Casa Alba, a sustinut o declaratie de presa, miercuri dimineata, in prezenta sustinatorilor si a echipei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )