Libnet.ro
UNICEF

08:30

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei, premiata de Dacian Ciolos

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei, premiata de Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a premiat la Palatul Victoria echipa nationala de handbal feminin a Romaniei pentru performanta obtinuta la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, Senioare, desfasurat in 2015 in Danemarca, potrivit unui comunicat de presa al guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Nationala de handbal feminin, premiata de Guvern - Dacian Ciolos: Sunt convins ca va veti califica la Jocurile Olimpice

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost premiata, miercuri, de Guvernul Romaniei. Sunt convins ca va veti califica la Jocurile Olimpice, va multumesc pentru tot ceea ce ne-ati oferit, a precizat premierul Dacian Ciolos.

Nationala de handbal feminin se intoarce acasa: cand vor ateriza fetele in Romania si cum vor fi primite pe Henri Coanda

Dupa terminarea fazei grupelor, putini oameni mai erau interesati de soarta tricolorelor. Acum, ele vor fi primite ca niste campioane.

Guvernul a marit PREMIILE pentru echipa nationala de HANDBAL. Cat primeste fiecare sportiva

Fetele din echipa nationala de handbal vor fi recompensate cu premii mai mari.

Elisabeta Lipa, despre echipa nationala de handbal feminin: Sunt campioane

Ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa, a declarat duminica, pentru Mediafax, dupa ce nationala de handbal feminin a castigat medalia de bronz la CM din Danemarca ca fetele meritau mai mult, iar in.

Surpriza de proportii! Nationala de handbal feminin a Romaniei a primit o lovitura grea

Romania parea favorita sa organizeze la Cluj turneul de calificare la Jocurile Olimpice, gratie clasarii excelente de la Campionatul Mondial, scrie gsp. roFetele lui Tomas Ryde au terminat pe locul 3, insa.

Norvegia a castigat titlul mondial la handbal feminin pentru a treia oara

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a castigat, duminica seara, pentru a treia oara in istoria sa titlul mondial, dupa ce a invins in finala Mondialul din Danemarca, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-23 20-9), medalia de bronz revenind nationalei Romaniei.

Norvegia a castigat titlul mondial la handbal feminin pentru a treia oara

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a castigat, duminica seara, pentru a treia oara in istoria sa titlul mondial, dupa ce a invins in finala CM din Danemarca, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-23.

Prapad in padurile Romaniei. Dacian Ciolos: Problema taierilor ilegale este pe lista mea de prioritati

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca problema taierilor ilegale de paduri se afla pe lista sa de prioritati. Aceasta problema este pe lista mea de prioritati.

Dacian Ciolos a stabilit ministerele pe care vicepremierii le coordoneaza

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a stabilit ministerele pe care vicepremierii le vor coordona, astfel ca Transporturile, Energia, Mediul si Comunicatiile vor fi coordonate de Costin Borc, iar Educatia, Cultura, Munca, Tineretul-Sportul si Consultarea Publica de Vasile Dincu.

TVR va transmite exclusiv Jocurile Olimpice din 2016 si Campionatele Europene de handbal feminin din 2016 si 2018

Televiziunea Romana va transmite in exclusivitate Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro si Campionatele Europene de handbal feminin din 2016 si 2018, informeaza TVR intr-un comunicat de presa remis redactiei HotNews. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2722 seconds )