Libnet.ro
UNICEF

22:45

VIDEO Nationala de handbal feminin, premiata de Guvern - Dacian Ciolos: Sunt convins ca va veti califica la Jocurile Olimpice

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Nationala de handbal feminin, premiata de Guvern - Dacian Ciolos: Sunt convins ca va veti califica la Jocurile Olimpice

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost premiata, miercuri, de Guvernul Romaniei. Sunt convins ca va veti califica la Jocurile Olimpice, va multumesc pentru tot ceea ce ne-ati oferit, a precizat premierul Dacian Ciolos. continuă pe Hotnews

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei, premiata de Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a premiat la Palatul Victoria echipa nationala de handbal feminin a Romaniei pentru performanta obtinuta la Campionatul Mondial de Handbal Feminin, Senioare, desfasurat in 2015 in Danemarca, potrivit unui comunicat de presa al guvernului.

Nationala de handbal feminin se intoarce acasa: cand vor ateriza fetele in Romania si cum vor fi primite pe Henri Coanda

Dupa terminarea fazei grupelor, putini oameni mai erau interesati de soarta tricolorelor. Acum, ele vor fi primite ca niste campioane.

Norvegia a castigat titlul mondial la handbal feminin pentru a treia oara

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a castigat, duminica seara, pentru a treia oara in istoria sa titlul mondial, dupa ce a invins in finala CM din Danemarca, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-23.

Norvegia a castigat titlul mondial la handbal feminin pentru a treia oara

Nationala de handbal feminin a Norvegiei a castigat, duminica seara, pentru a treia oara in istoria sa titlul mondial, dupa ce a invins in finala Mondialul din Danemarca, reprezentativa Olandei, cu scorul de 31-23 20-9), medalia de bronz revenind nationalei Romaniei.

TVR va transmite exclusiv Jocurile Olimpice din 2016 si Campionatele Europene de handbal feminin din 2016 si 2018

Televiziunea Romana va transmite in exclusivitate Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro si Campionatele Europene de handbal feminin din 2016 si 2018, informeaza TVR intr-un comunicat de presa remis redactiei HotNews. ro.

Romania a castigat bronzul la Campionatul Mondial de handbal feminin din Danemarca

Romania intalneste Polonia astazi in finala mica a Campionatului Mondial de handbal feminin din Danemarca.

Ce spune premierul Dacian Ciolos despre posibilitatea revenirii crizei economice

Nu exista pericolul unei crize care sa porneasca din cauza unei situatii din Uniunea Europeana, a declarat miercuri, la Sinteza zilei, premierul Dacian Ciolos. Nu cred ca exista pericolul unei crize care sa.

Dacian Ciolos: Suma pe care Romania o va pierde pe fonduri structurale, undeva intre sapte si cinci miliarde de euro

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca suma pe care Romania o va pierde din fondurile europene alocate de UE pe exercitiul financiar 2007-2013 pe fonduri structurale urmeaza sa se situeze undeva intre sapte miliarde de euro si cinci miliarde de euro, iar gradul de absorbtie se va situa la 60%-70% pe fonduri structurale si la 90% sau chiar peste 90% pe agricultura si dezvoltare rurala.

Dacian Ciolos, despre deficitul bugetar: Trebuie sa fim foarte atenti cu gestiunea bugetului ca sa nu destabilizam pe termen lung tara

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri seara, la Antena 3, ca deficitul pe anul in curs urmeaza sa se situeze in jurul celui prognozat. Faptul ca sunt anumiti bani in buget, necheltuiti, nu este .

Prapad in padurile Romaniei. Dacian Ciolos: Problema taierilor ilegale este pe lista mea de prioritati

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca problema taierilor ilegale de paduri se afla pe lista sa de prioritati. Aceasta problema este pe lista mea de prioritati.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )