Libnet.ro
UNICEF

08:30

Economia Spaniei a iesit din recesiune, dupa noua trimestre consecutive de contractie a PIB-ului

Hotnews Hotnews,
 Economia Spaniei a iesit din recesiune, dupa noua trimestre consecutive de contractie a PIB-ului

Spania a iesit in trimestrul al III-lea din recesiunea in care se afla de doi ani, cu o crestere de 0,1% a Produsului Intern Brut PIB), potrivit cifrelor oficiale provizorii publicate miercuri si citate de AFP. continuă pe Hotnews

Economia Spaniei a iesit din recesiune, dupa 9 trimestre consecutive de contractie a PIB-ului

Spania a iesit in trimestrul al III-lea din recesiunea in care se afla de doi ani, cu o crestere de 0,1% a PIB-ului. Iesirea din recesiune, dupa 9 trimestre consecutive a economiei, a fost sustinuta de.

Spania a iesit din recesiune.

Institutul National de Statistica din Spania a anuntat ca tara a iesit din recesiune dupa ce PIB-ul a crescut cu 0,1%, in al treilea trimestru, informeaza cotidianul iberic El Mundo. Reprezentantii institutului au afirmat ca aceasta crestere are la baza exporturile, in vreme ce consumul intern ramane la un nivel scazut. Citeste si: Mii de spanioli, in strada pentru educatie Pe perioada crizei, Spania a intrat de doua ori in recesiune. In al treilea trimestru din 2008, pentru prima data in .

Spania a iesit din recesiune

Spania a inregistrat prima crestere economica trimestriala din 2011 pana in prezent, potrivit datelor oficiale transmise de Institutul National de Statistica INS) de la Madrid.

Simona Cretu a iesit din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, din motive personale, anunta liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea. Simona Cretu si-a depus ieri marti - n.

Simona Cretu a iesit din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, din motive personale, anunta liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea, in timp ce seful Comisiei de Etica din partid, Daniel Buda, spune ca lui Cretu i s-a retras candidatura intrucat nu are 35 de ani, transmite Mediafax.

Medicul lui Michael Jackson, eliberat din inchisoare dupa doi ani de la condamnare

Medicul Conrad Murray, condamnat in noiembrie 2011 la 4 ani de inchisoare pentru omucidere involuntara, dupa decesul cantaretului american Michael Jackson, in 2009, a fost eliberat luni din inchisoarea din.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )