Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Cretu a iesit din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale

B1 B1,
Simona Cretu a iesit din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, din motive personale, anunta liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea. Simona Cretu si-a depus ieri marti - n. continuă pe B1

Simona Cretu a iesit din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la prezidentiale

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, din motive personale, anunta liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea, in timp ce seful Comisiei de Etica din partid, Daniel Buda, spune ca lui Cretu i s-a retras candidatura intrucat nu are 35 de ani, transmite Mediafax.

Simona Cretu se retrage din competitia PDL pentru prezidentiale.

Simona Cretu s-a retras din competitia pentru desemnarea candidatului PDL la alegerile prezidentiale, informeaza Mediafax. Liderul PDL Bihor, Gavrila Ghilea a declarat ca Simona Cretu s-a retras din motive personale, in timp ce seful Comisiei de Etica din partid, Daniel Buda, a spus ca lui Cretu i s-a retras candidatura intrucat nu are 35 de ani. Presedintele PDL Bihor, senatorul Gavrila Ghilea, a anuntat, miercuri, la intalnirea de la Oradea cu posibilii candidati ai partidului la .

Spania a iesit din recesiune.

Institutul National de Statistica din Spania a anuntat ca tara a iesit din recesiune dupa ce PIB-ul a crescut cu 0,1%, in al treilea trimestru, informeaza cotidianul iberic El Mundo. Reprezentantii institutului au afirmat ca aceasta crestere are la baza exporturile, in vreme ce consumul intern ramane la un nivel scazut. Citeste si: Mii de spanioli, in strada pentru educatie Pe perioada crizei, Spania a intrat de doua ori in recesiune. In al treilea trimestru din 2008, pentru prima data in .

Sprijin din Ungaria pentru mitingul autonomiei secuiesti.

29 de autocare cu turisti au intrat prin vamile din vest pentru a participa la marele mars din Covasna in favoarea Tinutului Secuiesc. Zeci de mii de maghiari au participat ieri, in Covasna, la un mare mars pentru sustinerea autonomiei Tinutului Secuiesc si impotriva proiectului de regionalizare gandit de Guvern. Participantii sunt nemultumiti ca Harghita si Covasna ar urma sa fie incluse intr-o regiune administrativa dominata de romani. In schimb, ei reafirma atasamentul fata .

Predoiu a castigat categoric alegerile din PDL Suceava pentru desemnarea candidatului la presedintia tarii

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a obtinut 91,72% din voturile membrilor PDL Suceava la alegerile interne pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din 2014. Gheorghe Falca a fost votat de 7,04% dintre democrat-liberalii suceveni, iar Simona Cretu a obtinut doar 0,32% dintre voturi.

Economia Spaniei a iesit din recesiune, dupa noua trimestre consecutive de contractie a PIB-ului

Spania a iesit in trimestrul al III-lea din recesiunea in care se afla de doi ani, cu o crestere de 0,1% a Produsului Intern Brut PIB), potrivit cifrelor oficiale provizorii publicate miercuri si citate de AFP.

Corneliu Moldoveanu, avizat de Comisiile de specialitate din Parlament pentru functia de vicepresedinte ASF pentru sectorul asigurarilor

Liberalul Dan Radu Rusanu a fost avizat pentru functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), conform unei decizii luate marti de Comisiile pentru buget si Comisiile economice din cele doua Camere ale Parlamentului, informeaza Agerpres. Rusanu va fi secondat de Daniel Daianu - prim-vicepresedinte, Mircea Ursache - vicepresedinte pentru sectorul instrumentelor si investitiilor financiare, Ion Giurescu - vicepresedinte pentru sectorul sistemului de pensii private, Corneliu Moldoveanu - vicepresedinte pentru sectorul asigurarilor - reasigurarilor. Ceilalti candidati, Marian Sarbu, Biro Albin, Gheorghe Marcu si Marian Mirzac, au fost avizati ca membri neexecutivi. Candidaturile urmeaza sa fie supuse votului in plenul Camerei Deputatilor si Senatului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2091 seconds )