Libnet.ro
UNICEF

05:00

Economist Banca Mondiala: Populismul din Romania este electoral, mai putin periculos fata de radicalismul din alte tari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Economist Banca Mondiala: Populismul din Romania este electoral, mai putin periculos fata de radicalismul din alte tari

Populismul a revenit in ultimii ani in multe tari, inclusiv din Europa, cu elemente radicale si partide care vor sa schimbe puternic sistemul socio-economic actual. In Romania, insa, populismul este unul consjunctural, legat de desfasurarea alegerilor. continuă pe Wall-Street Ro

Banca Mondiala sustine ca Romania va avea o crestere economica de 5,1 la suta in 2016

Banca Mondiala si-a imbunatatit semnificativ estimarile privind avansul economiei romanesti in 2016, pana la nivelul de 5,1 la suta, fata de 4 la suta cat estima in luna iunie, potrivit Raportului Economic pentru Regiunea Europa si Asia Centrala ECA).

Banca Mondiala: Romania - crestere economica de peste 5% in 2016

Banca Mondiala BM) si-a imbunatatit estimarile privind expansiunea economiei tarii noastre in 2016, la 5,1%, de la 4%, cat preconiza in luna iunie, potrivit Raportului Economic pentru Regiunea Europa si Asia Centrala, publicat ieri.

Banca Mondiala: Crestere economica de 5,1% pentru Romania, in 2016. De la anul avansul se reduce

Banca Mondiala si-a imbunatatit estimarea de crestere economic pentru Romania, in acest an , la 5,1%, de la 4% cat estima in luna iunie, potrivit Raportului Economic pentru Regiunea Europa si Asia Centrala ECA), publicat marti de institutia financiara internationala si citat de Agerpres.

Banca Mondiala: Romania va avea in acest an o crestere sub 5%, dupa ce economia a incetinit in trimestrul al treilea

Banca Mondiala BM) se asteapta ca Romania sa inregistreze anul acesta o crestere economica sub 5%, urmand ca avansul economic sa incetineasca in urmatorii doi ani. Romania va reusi, insa, sa mentina deficitul bugetar sub limita de 3% maximul acceptat.

Vicepresedintele grupului SOCAR: Romania este o tara prioritara pentru investitiile azere

Romania si Azerbaidjan au relatii politice foarte bune la cel mai inalt nivel, astfel ca Romania este o tara prioritara pentru investitiile azere, a declarat, vineri, Suleyman Gasimov, vicepresedintele pe probleme economice al grupului petrolier azer SOCAR, prezent in Romania cu ocazia deschiderii unei noi benzinarii, langa Bucuresti.

Final de proces pentru Alina Bica, fosta sefa DIICOT. Procurorii au cerut pentru ea sapte ani de inchisoare. Bica: Cred ca sunt cel mai prost infractor din Romania

In ultimul cuvant in sala de judecata, Alina Bica le-a spus judecatorilor ca, probabil, este cel mai prost infractor din Romania, idee reluata si la iesirea din sediul instantei.

Democratizarea presei incepe din Romania. Ce este IndieFrame si cum poate oricine sa devina jurnalist si chiar sa fie remunerat

Presa se schimba la scara larga, sub puterea tehnologiei. Continutul generat de utilizatori ocupa un spatiu din ce in ce mai mare pe platformele de stiri. In acest context, doi cineasti si antreprenori din Danemarca, Cecilia Valsted si Lars Brask, au.

A trecut de la FILMELE DEOCHEATE la BUCATARIE. Cum s-a filmat cel mai cunoscut gigolo din Romania (FOTO)

Satmareanul Mugur C este recunoscut drept primul gigolo oficial din Romania. Chiar daca el este cunoscut pentru filmele XXX pe care le-a facut, acesta a decis sa se apuce si de filme pentru copii si bunic.

Efectele tulburelului din Romania: O BATRANA BEATA manga rupe gardul cu capul! (VIDEO SOC)

Scene alarmante intr-un sat din romania. O batrana in stare de ebrietate a rupt gardul cu capul in timp ce a cazut. Iesita de la birt femeia incerca sa-si urmeze normal.

(P) Peste 40000 de produse in cea mai mare biblioteca digitala de design interior din Romania

ClassIN anunta lansarea celei mai mari biblioteci digitale de produse de design interior din Romania, pe platforma www. classin. ro, prezentand in exclusivitate, peste 300 de cataloage. pe aceasta platforma se regasesc peste 40. 000 de produse, de la mobilier, obiecte de decor si corpuri de iluminat, la accesorii sanitare, finisaje, drapaje si tapet. Oferta ClassIN acopera intregul necesar al unei locuinte sau birou, punand la dispozitie produse din game diferite de pret, semnate de branduri consacrate la nivel international sau de marci romanesti.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2503 seconds )