Libnet.ro
UNICEF

01:05

Edilul din Panciu a fost declarat Cel mai activ primar de oras din Regiunea Sud-Est

Adevărul Adevărul,
Edilul din Panciu a fost declarat Cel mai activ primar de oras din Regiunea Sud-Est

Edilul a fost premiat la cea de-a XXV-a editie a Adunarii Generale a Asociatiei Oraselor din Romania AOR), eveniment care a avut loc la Bucuresti. continuă pe Adevărul

O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume VIDEO

O fosta regina a frumusetii a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului, dar si prima fosta Miss World care detine o astfel de functie, relateaza cotidianul britanic The Daily Telegraph.

Bursele din Europa au incheiat cel mai bun trimestru din ultimii doi ani

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urcat vineri, in majoritate, dupa anuntul privind evolutia inflatiei in zona euro, pietele incheind trimestrul cu cea mai buna crestere din ultimii doi ani.

Un primar de oras din judet, cel mai activ primar la primul mandat, din tara

Grieb Csaba Francisc a fost ales in vara anului 2016, fiind o surpriza pentru toata lumea. Acesta a continuat proiectele lasate de vechea conducere si nu s-a ferit de munca fizica pentru a-si face orasul mai curat si atragator.

Cum reuseste cel mai sexy bunic sa se mentina in forma la 80 de ani

Wang Deshung a fost supranumit cel mai sexy bunic din China dupa ce acesta a facut inconjurul lumii aparand pe podiumurile de defilare cu pieptul la vedere si cu o atitudine de invidiat,.

FOTO. O fosta Miss World a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. Tanara a primit titlul de cel mai frumos primar din lume

Kaiane Lopez, o fosta regina a frumusetii, a devenit cel mai tanar primar al Gibraltarului. De asemenea, ea a fost desemnata si cel mai frumos primar din lume, potrivit The Telegraph.

Android are de-a face cu cel mai sofisticat malware de pana acum

Un nou malware pentru Android a fost descoperit si acesta pare sa fie cel mai sofisticat creat pentru acest sistem de operare. Cercetatorii in domeniulsecuritatii de la Google si de la Lookout avertizeaza cu privire la existenta unui nou malware, care este un atac extrem de sofisticat. Acesta se numeste Chrysaor si a luat nastere, [].

Cel mai scump ou de Paste din lume - FOTO

Cel mai scump ou de Paste din lume este din aur alb, incrustat cu 910 diamante. Sursa:inews. bg Piesa unicat a fost realizata la Londra de bijutierul Martin Geoffrey si este de.

Cum reuseste 'cel mai sexy bunic' sa se mentina in forma la 80 de ani

Wang Deshung a fost supranumit ”cel mai sexy bunic” din China dupa ce acesta a facut inconjurul lumii aparand pe podiumurile de defilare cu pieptul la vedere si cu o atitudine de invidiat,.

Romania, pe locul doi in topul tarilor UE cu cel mai mic salariu minim pe economie

Romania are al doilea cel mai mic salariu minim pe economie dintr-o lista de 20 de tari din Uniunea Europeana, potrivit unui studiu realizat de KPMG. Salariul minim din Romania are o valoare de 323 de.

Cel mai cunoscut expert mondial in alaptare, doctorul Jack Newman, conferentiaza la Cluj

Doctorul Jack Newman, cel mai cunoscut expert mondial in domeniul alaptarii, vine pentru a III-a oara in Romania, la invitatia Asociatiei ProMAMA. Evenimentul O zi cu Dr. Jack Newman se va desfasura in Cluj-Napoca, pe 8 aprilie 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )