Libnet.ro
UNICEF

16:30

Editie Speciala: Doi jurnalisti ucisi, patru vieti secerate in direct

Antena3 Antena3,
Editie Speciala: Doi jurnalisti ucisi, patru vieti secerate in direct

Adrian Ursu a prezentat, in editia de joi a emisiunii Editie speciala, de la Antena 3, povestea celor patru vieti secerate in direct, ieri, prin uciderea celor doi jurnalisti din Virginia, in timpul unei. continuă pe Antena3

Cine sunt cei doi jurnalisti ucisi in timpul unei transmisiuni live - FOTO

Doi jurnalisti TV din Statele Unite ale Americii au fost impuscati mortal in timpul unei relatari LIVE, a anuntat postul de televiziune la care erau angajati. Reporterul Alison Parker, in varsta de 24 de ani,.

Doi jurnalisti americani au fost impuscati mortal in timpul unei transmisiuni in direct: Presupusul atacator, probabil, un fost angajat al postului de televiziune, s-a impuscat in cap (VIDEO)

00 Potrivit autoritatilor, autorul atacului armat este, probabil, un fost angajat al postului de televiziune la care lucrau cei doi jurnalisti ucisi. Dupa incident, presupusul atacator s-a.

Dupa ce doi jurnalisti au fost ucisi in Virginia, Casa Alba a cerut, din nou, o legislatie care sa limiteze vanzarea armelor de foc

Dupa ce doi jurnalisti din Virginia au fost ucisi in timpul unei transmisiuni in direct, Casa Alba a cerut din nou o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, transmite AFP. Josh.

Editie Speciala: Calculele facute de Guvernul Romaniei si MAE pentru refugiati

Adrian Ursu a prezentat, la Editie speciala, de la Antena 3, cateva dintre calculele facute de Guvernul Romaniei si de Ministerul Afacerilor Externe pentru ingrijirea si integrarea refugiatilor. Astfel,.

Editie Speciala: Dosarul EADS - cum a pierit cea mai mare ancheta penala din istorie!

Adrian Ursu a prezentat, la Editie Speciala de la Antena 3, un material jurnalistic care arata stadiul in care se afla ancheta in dosarul EADS. Va reamintim, dosarul EADS face referire la un contract de.

Ucigasul celor doi jurnalisti, FURIOS pentru atacul de la biserica din Charleston

Barbatul care a impuscat mortal doi jurnalisti americani, miercuri, dupa care s-a sinucis, a trimis un bilet sinucigas prin fax catre postul ABC News, in care a explicat ca a reactionat astfel la caracterul rasist al atacului armat de la biserica din Charleston.

Casa Alba si Hillary Clinton vor schimbarea legislatiei vanzarii armelor de foc, dupa uciderea a doi jurnalisti

Casa Alba si candidata la presedintia SUA, Hillary Clinton, au cerut Congresului sa schimbe legislatia privind vanzarea armelor de foc, in timp ce republicanii au evitat subiectul, dupa ce doi jurnalisti au fost impuscati in timpul unei transmisiuni in direct.

Cine era atacatorul din Virginia care a ucis doi jurnalisti in timpul unei transmisiuni in directsi cum a motivat crima comisa

Asasinul celor doi jurnalisti de televiziune din Virginia, un fost angajat al postului TV american WDBJ7, a avut in trecut mai multe dispute la locul de munca. in plus, barbatul, care s-a sinucis in urma atacului, avea reputatia unui om dificil si nefericit, care s-a simtit in repetate randuri victima atacurilor rasiste.

FOTO + VIDEO. Doi jurnalisti americani de televiziune, OMORATI, in timpul unei transmisiuni in direct. Atacatorul s-a SINUCIS

Doi jurnalisti de televiziune au fost impuscati mortal, miercuri, in timpul unei emisiuni transmise in direct, in statul american Virginia, informeaza presa americana.

Autorul atacului din SUA, soldat cu moartea a doi jurnalisti, probabil este un fost angajat

Autorul atacului armat comis miercuri in statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalisti, probabil este un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea in direct, anunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )