Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ucigasul celor doi jurnalisti, FURIOS pentru atacul de la biserica din Charleston

România Liberă România Liberă,
Ucigasul celor doi jurnalisti, FURIOS pentru atacul de la biserica din Charleston

Barbatul care a impuscat mortal doi jurnalisti americani, miercuri, dupa care s-a sinucis, a trimis un bilet sinucigas prin fax catre postul ABC News, in care a explicat ca a reactionat astfel la caracterul rasist al atacului armat de la biserica din Charleston. continuă pe România Liberă

Casa Alba cere din nou limitarea vanzarii armelor de foc, dupa uciderea in direct a celor doi jurnalisti americani

Casa Alba a cerut din nou miercuri o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, apel ce intervine dupa uciderea a doi jurnalisti in statul american Virginia, transmite AFP. Dep.

Editie Speciala: Doi jurnalisti ucisi, patru vieti secerate in direct

Adrian Ursu a prezentat, in editia de joi a emisiunii Editie speciala, de la Antena 3, povestea celor patru vieti secerate in direct, ieri, prin uciderea celor doi jurnalisti din Virginia, in timpul unei.

Cine era atacatorul din Virginia care a ucis doi jurnalisti in timpul unei transmisiuni in directsi cum a motivat crima comisa

Asasinul celor doi jurnalisti de televiziune din Virginia, un fost angajat al postului TV american WDBJ7, a avut in trecut mai multe dispute la locul de munca. in plus, barbatul, care s-a sinucis in urma atacului, avea reputatia unui om dificil si nefericit, care s-a simtit in repetate randuri victima atacurilor rasiste.

Imaginile groazei! Ucigasul jurnalistilor din SUA a filmat atacul si a postat totul pe Twitter VIDEO

Autorul atacului armat comis miercuri in statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalisti, a postat pe contul sau de Twitter o fotografie facuta in timpul atacului, dar si un videoclip urcat pe.

Doi jurnalisti, agresati in fata taberei de nomazi din Franta vizata de atacul armat

Doi reporteri trimisi pentru a relata despre atacul comis marti dupa-amiaza intr-o tabara de nomazi din nordul Frantei au fost agresati de romi, informeaza site-ul cotidianului Le Figaro.

Mohammad Munaf a fost adus in Romania si se afla in custodia Politiei: Cetateanul irakian are de executat o pedeapsa de 10 ani de inchisoare in dosarul rapirii celor trei jurnalisti romani in Irak (VIDEO)

Mohammad Munaf, condamnat pentru rapirea celor trei jurnalisti in 2005, se afla in custodia Politiei Romane, informeaza B1 TV. Presedintia a anuntat ca acesta isi va ispasi pedeapsa de 10 ani in Romania.

Casa Alba si Hillary Clinton vor schimbarea legislatiei vanzarii armelor de foc, dupa uciderea a doi jurnalisti

Casa Alba si candidata la presedintia SUA, Hillary Clinton, au cerut Congresului sa schimbe legislatia privind vanzarea armelor de foc, in timp ce republicanii au evitat subiectul, dupa ce doi jurnalisti au fost impuscati in timpul unei transmisiuni in direct.

Dupa ce doi jurnalisti au fost ucisi in Virginia, Casa Alba a cerut, din nou, o legislatie care sa limiteze vanzarea armelor de foc

Dupa ce doi jurnalisti din Virginia au fost ucisi in timpul unei transmisiuni in direct, Casa Alba a cerut din nou o legislatie care sa limiteze vanzarea si utilizarea armelor de foc, transmite AFP. Josh.

FOTO + VIDEO. Doi jurnalisti americani de televiziune, OMORATI, in timpul unei transmisiuni in direct. Atacatorul s-a SINUCIS

Doi jurnalisti de televiziune au fost impuscati mortal, miercuri, in timpul unei emisiuni transmise in direct, in statul american Virginia, informeaza presa americana.

Autorul atacului din SUA, soldat cu moartea a doi jurnalisti, probabil este un fost angajat

Autorul atacului armat comis miercuri in statul american Virginia, soldat cu moartea a doi jurnalisti, probabil este un fost angajat al postului de televiziune care avea transmisiunea in direct, anunta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )