Libnet.ro
UNICEF

10:45

Edward Snowden a primit dreptul de a intra in Rusia

Antena3 Antena3,
Edward Snowden a primit dreptul de a intra in Rusia

Serviciul de Emigrare Rus a acordat permisul de intrare fostului colaborator NSA, Edward Snowden, cel care ramasese blocat in aeroportul din Moscova inca de luna trecuta. Snowden a trait in zona de tranzit a. continuă pe Antena3

Edward Snowden a primit dreptul de a intra in Rusia

Serviciul de Emigrare Rus a acordat permisul de intrare fostului consultant al serviciilor de informatii americane, Edward Snowden, cel care ramasese blocat in aeroportul din Moscova inca de luna trecuta, informeaza Antena3. ro.

Edward Snowden a primit actele cu care poate pleca de pe aeroportul din Moscova

Edward Snowden, fostul angajat CIA care a declansat un scandal international in jurul operatiunilor de obtinere de informatii ale serviciilor din SUA, a primit documentele care ii permit sa paraseasca aeroportul Seremetievo din Moscova, unde este blocat de o luna, au declarat miercuri surse pentru agentii de presa ruse.

Edward Snowden a primit documentele care ii permit sa iasa de pe aeroportul din Moscova - presa

Rusia i-a eliberat fostului consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden documentele care ii permit sa paraseasca aeroportul din Moscova, unde este blocat de o luna, au declarat miercuri surse pentru agentii de presa ruse, potrivit Mediafax.

UPDATE Edward Snowden nu a primit documentul care ii permite sa iasa din aeroport, anunta avocatul sau

UPDATE: Fostul consultant al serviciilor americane de informatii Edward Snowden nu a primit, inca, documentul care ii permite sa paraseasca zona de tranzit a aeroportului dn Moscova, unde este blocat de o luna, a anuntat miercuri avocatul sau rus, potrivit Mediafax. Pana in prezent, acest document nu i-a fost remis, a declarat avocatul Anatoli Kucerena pentru televiziunea rusa, dezmintind informatii publicate anterior de agentii ruse, care anuntau ca americanul se pregatea sa paraseasca aeroportul.

Avocat: Edward Snowden nu a primit documentul care ii permite sa paraseasca aeroportul din Moscova

Edward Snowden, fost consultant al NSA, nu a primit documentul care ii permite sa paraseasca aeroportul din moscova, unde se afla blocat de o luna, a anuntat avocatul sau, citat de AFP. Pana in.

Fostul angajat NSA, Edward Snowden, vrea sa ramana in Rusia, unde-si va cauta un loc de munca

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate, Edward Snowden, planuieste sa se stbileasca in Rusiasi este pregatit sa actioneze in instanta in cazul in care serviciul de imigrare al tarii ii refuza cererea de azil,potrivit avocatului rus Anatoly Kucherena.

Edward Snowden poate parasi aeroportul din Moscova

Fostul consultant CIA fugar Edward Snowden a primit permisiunea sa paraseasca aeroportul moscovit Sheremetyevo, potrivit unor surse. Americanul ar fi primit documentele din partea Serviciului federal rus de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )