Libnet.ro
UNICEF

21:00

Egipt: Cel putin 24 de politisti, ucisi intr-un atac la Sinai

Hotnews Hotnews,
 Egipt: Cel putin 24 de politisti, ucisi intr-un atac la Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete asupra a doua microbuzuri care ii transportau in Sinai, au anuntat surse din medicale si din securitate. continuă pe Hotnews

Egipt: Cel putin 24 de politisti au fost ucisi intr-un atac in Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi, luni, in peninsula Sinai, in urma unui atac cu rachete asupra celor doua vehicule care-i transportau, relateaza AFP, citata de Agerpres. Atacatorii, despre care.

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-un atac in Sinai

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete comis impotriva a doua microbuze care ii transportau in Sinai, au anuntat surse medicale si de securitate, citate de AFP.

Cel putin 24 de politisti egipteni, ucisi intr-o ambuscada

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi intr-o ambuscada, in peninsula Sinai, potrivit surselor internationale de presa.

Atac cu rachete in Sinai: Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi.

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi luni si alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete comis impotriva a doua microbuze care ii transportau in Sinai, au anuntat surse medicale si de securitate, transmite Mediafax. Agresorii, suspectati ca apartin miscarii radicale islamiste, au atacat convoiul in timp ce acesta se indrepta spre orasul Rafah, unde se afla punctul de trecere catre Fasia Gaza, potrivit surselor citate de AFP.

Sinai: Cel putin 24 de politisti au fost ucisi, iar alti doi raniti, intr-un atac cu rachete

Cel putin 24 de politisti egipteni au fost ucisi, iar alti doi au fost raniti intr-un atac cu rachete, comis impotriva a doua microbuze care ii transportau in Sinai, potrivit unor surse nedicale si de.

Egipt: 36 de detinuti islamisti ucisi intr-o tentativa de evadare

Treizeci si sase de detinuti islamisti egipteni au fost ucisi duminica dupa ce au incercat sa evadeze in timpul transferului lor din Cairo catre o inchisoare de la periferia capitalei, a anuntat agentia.

Egipt: Cel putin 12 persoane au murit in urma violentelor din Piata Ramses

Cel putin 12 persoane au fost ucise, vineri, in Egipt, in confruntarile dintre sustinatorii fostului presedinte Mohamed Morsi si fortele de ordine, potrivit unui bilant furnizat de Ministerul Sanatatii,.

Cel putin 18 persoane au murit intr-o ofensiva a Al-Qaida in regiunile cu majoritate kurda din Siria

Jihadisti ai retelei teroriste Al-Qaida au lansat o noua ofensiva in regiunile cu majoritate kurda din nordul Siriei, provocand moartea a cel putin 18 persoane si determinandu-i pe numerosi locuitori sa se refugieze, a anuntat, astazi, Observatorul sirian al drepturilor omului OSDH), relateaza AFP.

Cel putin 17 civili au fost ucisi in Afganistan in atacuri ale insurgentilor talibani

Cel putin 17 civili au fost ucisi, vineri si sambata, in trei atacuri ale talibanilor afgani comise in Afganistan, anunta surse oficiale, potrivit AFP.

Cel putin 17 civili au fost ucisi in Afganistan, in ultimele zile, in atacuri ale insurgentilor talibani

Cel putin 17 civili au fost ucisi, vineri si sambata, in trei atacuri ale talibanilor afgani comise in Afganistan, anunta surse oficiale citate de AFP. in provincia Herat vest), talibanii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )