Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cel putin 18 persoane au murit intr-o ofensiva a Al-Qaida in regiunile cu majoritate kurda din Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 18 persoane au murit intr-o ofensiva a Al-Qaida in regiunile cu majoritate kurda din Siria

Jihadisti ai retelei teroriste Al-Qaida au lansat o noua ofensiva in regiunile cu majoritate kurda din nordul Siriei, provocand moartea a cel putin 18 persoane si determinandu-i pe numerosi locuitori sa se refugieze, a anuntat, astazi, Observatorul sirian al drepturilor omului OSDH), relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Un submarin indian a explodat in Mumbai. Cel putin 18 marinari au murit

Ministerul Apararii indian a comunicat ca mai multi marinari militari si-au pierdut viata dupa explozia produsa la bordul unui submarin in Mumbai. Informatiile initiale dadeau un numar de cel putin 18 perso.

Cel putin 18 morti in atentatul de la Beirut.

Cel putin 18 persoane au fost ucise, joi, in cel mai sangeros atentat din ultimele trei decenii comis la periferia de sud a Beirutului, fieful Hezbollah, miscare ce lupta impotriva insurgentilor din Siria alaturi de regimul lui Bashar al-Assad, transmite Mediafax. Puternica explozie, revendicata de o grupare necunoscuta care se declara afiliata rebelilor sirieni, are rezonanta unei sfidari la adresa sefului miscarii siite Hassan Nasrallah, care a afirmat cu o zi inainte ca a luat masuri pentru .

Tentativa de sinucidere in masa la Beijing. Cel putin zece persoane au ajuns la spital

Cel putin zece persoane au incercat sa se sinucida impreuna, ingerand pesticid, pe o strada, la Beijing, scria un ziar chinez miercuri, fara sa precizeze motivul acestui gest, informeaza.

Egipt: Cel putin 12 persoane au murit in urma violentelor din Piata Ramses

Cel putin 12 persoane au fost ucise, vineri, in Egipt, in confruntarile dintre sustinatorii fostului presedinte Mohamed Morsi si fortele de ordine, potrivit unui bilant furnizat de Ministerul Sanatatii,.

VIDEO Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de persoane au fost ranite.

VIDEO Ziua maniei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 50 de oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 50 de oameni si sute de persoane au fost ranite in toata tara, potrivit surselor oficiale.

UPDATE VIDEO Ziua maniei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 70 de oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 70 de oameni si sute de persoane au fost ranite in toata tara, potrivit surselor oficiale.

Bagdad: Cel putin noua persoane au fost ucise, iar alte 30 au fost ranite intr-o noua serie de atentate

Cel putin noua persoane au murit, iar alte 30 au fost ranite intr-o noua serie de atentate ce a avut loc, joi, la Bagdad, potrivit unor surse oficiale citate de AFP. Doua sectoare majoritar siite si un.

ACCIDENT de autocar in Franta. Cel putin doi morti.

Cel putin doua persoane au murit, iar patru au fost ranite dupa ce un autocar inmatriculat in Germania, care transporta elevi aflati in vacanta, a intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din centrul Frantei, transmite Realitatea. net. Un autocar german care transporta adolescenti cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani a lovit in spate un camion, sambata dimineata, pe Autostrada A6 din Franta, in zona Saone-et-Loire, relateaza AFP. Doua persoane au murit in accident, iar patru au .

Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de raniti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )