Libnet.ro
UNICEF

15:01

Cel putin 17 civili au fost ucisi in Afganistan in atacuri ale insurgentilor talibani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cel putin 17 civili au fost ucisi in Afganistan in atacuri ale insurgentilor talibani

Cel putin 17 civili au fost ucisi, vineri si sambata, in trei atacuri ale talibanilor afgani comise in Afganistan, anunta surse oficiale, potrivit AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Cel putin 17 civili au fost ucisi in Afganistan, in ultimele zile, in atacuri ale insurgentilor talibani

Cel putin 17 civili au fost ucisi, vineri si sambata, in trei atacuri ale talibanilor afgani comise in Afganistan, anunta surse oficiale citate de AFP. in provincia Herat vest), talibanii.

Confruntari violente in Egipt. O piata ocupata de manifestanti pro-Morsi, sub control. Cel putin 17 MORTI, in urma asaltului politiei egiptene

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

VIDEO Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de persoane au fost ranite.

Ziua furiei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 17 oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 17 oameni si sute de raniti.

Confruntari violente in Egipt. Guvernul a blocat trenurile, pentru a evita manifestatii in afara Cairo. Cel putin 43 DE MORTI, in urma asaltului politiei

Cel putin 17 persoane au fost ucise miercuri, inclusiv prin impuscare, in operatiunea politiei care a inceput sa disperseze participantii la cele doua actiuni de ocupare, la Cairo, sustinatori ai fostului.

ACCIDENT de autocar in Franta. Cel putin doi morti.

Cel putin doua persoane au murit, iar patru au fost ranite dupa ce un autocar inmatriculat in Germania, care transporta elevi aflati in vacanta, a intrat in coliziune cu un camion, pe o autostrada din centrul Frantei, transmite Realitatea. net. Un autocar german care transporta adolescenti cu varste cuprinse intre 15 si 17 ani a lovit in spate un camion, sambata dimineata, pe Autostrada A6 din Franta, in zona Saone-et-Loire, relateaza AFP. Doua persoane au murit in accident, iar patru au .

Aproape 600 de persoane au fost salvate dupa ce un feribot s-a scufundat in Filipine: Cel putin 17 persoane au murit

Cel putin 17 persoane au murit, iar 573 au fost salvate dupa ce un feribot s-a scufundat, in largul Insulelor Filipine. Feribotul Thomas Aquinas, cu 692 de persoane la bord, s-a scufundat in largul Portului Ce.

VIDEO Ziua maniei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 50 de oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 50 de oameni si sute de persoane au fost ranite in toata tara, potrivit surselor oficiale.

UPDATE VIDEO Ziua maniei in Egipt: protestele au reizbucnit in Cairo. Cel putin 70 de oameni au murit

Strazile din Cairo s-au aglomerat din nou in dupa-amiaza zilei de vineri, violentele au reizbucnit cu o intensitate sporita. Egiptul, adancit intr-o criza din ce in ce mai grava, este scena violentelor sangeroase intre fortele armatei si sustinatorii presedintelui demis Mohamed Morsi. Pana acum au murit cel putin 70 de oameni si sute de persoane au fost ranite in toata tara, potrivit surselor oficiale.

INUNDATII in China: Cel putin 25 de morti si 140.000 de persoane evacuate.

Cel putin 25 de persoane au fost ucise in inundatiile produse in ultimele zile in nord-estul Chinei, in timp ce alte regiuni se confrunta cu un val de caldura fara precedent, relateaza Mediafax. Provocate de ploile puternice, inundatiile au afectat provinciile Heilongjiang, Liaoning si Jilin, aproximativ 140. 000 de persoane fiind evacuate. Daunele provocate de inundatii sunt estimate la 7,1 miliarde de yuani 1,2 miliarde de dolari). Alte regiuni ale Chinei se confrunta cu un val de caldura .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )