Libnet.ro
UNICEF

23:45

Electrificare CFR incearca, din nou, sa achizitioneze electricitate de pe OPCOM

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrificare CFR incearca, din nou, sa achizitioneze electricitate de pe OPCOM

Electrificare CFR, companie special infiintata pentru asigurarea energiei de care companiile de cai ferate au nevoie, incearca, din nou, sa-si acopere necesarul de pe piata PCCB administrata de OPCOM. continuă pe Ziarul Bursa

Kelly Brook i-a spus din nou adio lui David McIntosh

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Desi abia se impacasera in urma cu doua saptamani, Kelly Brook a confirmat ca s-a despartit, din nou, de David McIntosh.

Ponta: Nu vreau sa primim din nou ORDINE din AFARA TARII. Nu vom mai accepta ordine si dispret

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul II al prezidentialelor pe Klaus Iohannis, el asigurandu-l pe primarul Sibiului de sprijinul sau.

AAFBR: Dobanda de politica monetara ar putea fi redusa din nou

Banca Nationala a Romaniei ar putea reduce dobanda de politica monetara la 2,75% la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie de marti, 4 noiembrie, conform opiniilor exprimate de participantii la un sondaj intern in cadrul Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania AAFBR).

Surpriza de proportii! Gwyneth Paltrow si Chris Martin sunt din nou impreuna!

Dupa ce au anuntat ca divorteaza in luna martie, se pare ca Gwyeth Paltrow si Chris Martin au decis sa isi ia relatia. Surse din apropierea celor doi declara pentru presa americana ca actrita si solistul trupei Coldplay au avut o discutie serioasa in urma cu cateva saptamani, iar ulterior Chris i-a spus adio lui Jennifer Lawrence.

Cinci centrale nucleare din Franta, survolate din nou de drone

Cinci centrale nucleare din Franta au fost survolate din nou de drone vineri seara, ceea ce ridica la 15, in mai putin de o luna, numarul acestor survoluri misterioase fata de care autoritatile pastreaza discretia, informa ieri AFP, potrivit Agerpres.

PSD ataca din nou: pliante cu Iohannis si inagurarea parcului Drumul Taberei, impartite cetatenilor

Din disperare ca Victor Ponta este pe cale sa piarda alegerile prezidentiale, oamenii acestuia au impartit pliante cu Iohannis, prin care anunta cetatenii ca acesta va participa sambata la inaugurarea parcului Drumul Taberei. ACL anunta ca organele au.

Tensiunea creste din nou in estul Ucrainei. Maine vor avea loc alegeri in asa-numita republica Donetk

Maine sunt programate alegeri in asa-zisa Republica Donetk din estul Ucrainei, relateaza AFP, stirea fiind preluata de Mediafax. Separatistii prorusi vor astfel sa castige legitimitate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )