Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ponta: Nu vreau sa primim din nou ORDINE din AFARA TARII. Nu vom mai accepta ordine si dispret

România Liberă România Liberă,
Ponta: Nu vreau sa primim din nou ORDINE din AFARA TARII. Nu vom mai accepta ordine si dispret

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul II al prezidentialelor pe Klaus Iohannis, el asigurandu-l pe primarul Sibiului de sprijinul sau. continuă pe România Liberă

Ponta nu vrea ordine din afara tarii, de la indivizi care si-au batut joc de Romania

Prezidentiabilul PSD, premierul Victor Ponta, a precizat, marti, la videoconferinta cu liderii PSD din teritoriu, ca nu va accepta ordine din afara tarii, de la PPE si de la indivizi care si-au batut joc de Romania in 2012, mentionand ca.

Cine raspunde pentru impiedicarea dreptului de vot in afara tarii. Cum pot fi identificati vinovatii

S-a creat falsa impresie ca raspunderea pentru haosul de la sectiile de vot din afara tarii se imparte difuz intr-o mare de institutii si autoritati, pica pe functionari marunti, ambasadori, biroul electoral, oricine dar nu varful guvernului. Intreaga raspundere revine celui care a organizat sectiile de votare din afara tarii. Potrivit unui comunicat MAE din 16 septembrie 2014, lista sectiilor de votare din afara tarii a fost stabilita prin ordinul ministrului afacerilor externe nr 1839/2014. Prin acest ordin, ministrul Corlatean a stabilit 294 de sectii de votare, la fel ca in 2009, cand au votat 146. 000 de cetateni.

Simultan cu inceperea votului in Romania s-au deschis si 50 de sectii din afara tarii

MAE precizeaza ca, la inceperea votului in Romania, la ora locala 7. 00, cetatenii romani votau deja in 45 de sectii din afara tarii, iar simultan cu inceperea votului in tara s-au deschis 50 de sectii.

Simultan cu inceperea votului in Romania s-au deschis si 50 de sectii din afara tarii

MAE precizeaza ca, la inceperea votului in Romania, la ora locala 7. 00, cetatenii romani votau deja in 45 de sectii din afara tarii, iar simultan cu inceperea votului in tara s-au deschis 50 de sectii.

Ponta, despre SCANDALUL din diaspora: E inadmisibil ca romanii sa NU poata vota. Ambasadorii si consulii, CONVOCATI la Bucuresti

Ambasadorii si consulii vor fi convocati la Bucuresti, a anuntat, luni premierul Victor Ponta, dupa scandalul din diaspora. E inadmisibil ca romanii sa nu poata vota, a spus seful PSD. Ponta: BEC poate.

Kelly Brook i-a spus din nou adio lui David McIntosh

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Desi abia se impacasera in urma cu doua saptamani, Kelly Brook a confirmat ca s-a despartit, din nou, de David McIntosh.

Electrificare CFR incearca, din nou, sa achizitioneze electricitate de pe OPCOM

Electrificare CFR, companie special infiintata pentru asigurarea energiei de care companiile de cai ferate au nevoie, incearca, din nou, sa-si acopere necesarul de pe piata PCCB administrata de OPCOM.

VIDEO Victor Ponta: Iohannis este un lucru, eu sunt roman/ Nu vreau sa mai primim ordine din afara tarii, noi stim singur cum este mai bine pentru Romania

Victor Ponta a afirmat marti dimineata, intr-o videoconferinta cu liderii de partid din teritoriu, ca liderul ACL Klaus Iohannis este un lucru si se adreseaza lucrurilor in timp ce el este roman si se adreseaza romanilor. El a adresat un mesaj si romanilor din Transilvania, afirmand ca proiectul sau se adreseaza tuturor romanilor.

Ponta: Vreau sa fiu un presedinte legitim. Nu ma rusinez cu niciun vot. Voi fi presedintele tuturor, inclusiv al domnului Basescu

Victor Pona a declarat, marti seara, la postul B1Tv ca a obtinut un scor mai bun ca cel din luna mai si ca acest lucru ii da incredere. Ponta a mai spus ca vrea sa fie un presedinte legitim, nu unul care castiga la 12. 00 noaptea cu voturi aduse de pe nu stiu unde.

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele tuturor romanilor. Putem face schimbarea inceputa in 2012

Candidatul aliantie PSD-UNPR-PC pentru functia de presedinte al Romaniei, Victor Ponta, a multumit tuturor oamenilor care au iesit la vot, chiar daca au votat pentru el sau pentru alti candidati. in urma.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )