Libnet.ro
UNICEF

21:30

Elena Basescu: Ideea de comasare a referendumului cu europarlamentarele va fi primita extrem ...

România Liberă România Liberă,
Elena Basescu: Ideea de comasare a referendumului cu europarlamentarele va fi primita extrem ...

Europarlamentarul Elena Basescu sustine, intr-o postare pe contul de Facebook, ca organizarea alegerilor europarlamentare odata cu referendumul de modificare a Constitutiei reprezinta o noua dovada a lipsei de respect pe care USL o are fata de institutiile UE. Intentia comasarii referendumului de modificare a Constitutiei cu alegerile europarlamentare reprezinta o noua dovada a lipsei de respect pe care o are USL fata de institutiile UE si drumul european al Romaniei. Sunt convinsa ca aceasta . continuă pe România Liberă

Scandal politic dambovitean. Ce spune Elena Basescu despre comasarea referendumului cu europarlamentarele

Europarlamentarul PDL Elena Basescu sustine ca intentia USL de a comasa referendumul pentru Constitutie cu alegerile europarlamentare este o incercare de subminare a legitimitatii Parlamentului European, iar campania se va transforma intr-un scandal.

EBA:Comasarea referendumului cu europarlamentarele - incercare de subminare a legitimitatii PE

Europarlamentarul PDL Elena Basescu sustine ca intentia USL de a comasa referendumul pentru Constitutie cu alegerile europarlamentare este o incercare de subminare a legitimitatii Parlamentului European, iar campania se va transforma intr-un scandal politic dambovitean.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )