Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elena Udrea, atac dur dupa clasarea data de DNA in dosarul Microsoft: Kovesi a comis un abuz in serviciu

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, atac dur dupa clasarea data de DNA in dosarul Microsoft: Kovesi a comis un abuz in serviciu

Elena Udrea a scris un mesaj dur pe pagina sa de socializare, dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a sapte fosti ministri pe motiv ca faptele s-au. continuă pe Antena3

Elena Udrea ARUNCA BOMBA! Kovesi A COMIS ... Dezvaluiri despre SEFA DNA!

Elena Udrea s-a dezlantuit dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a 7 fosti ministri pe motiv ca faptele s-au prescris. Detalii despre clasare, AICI) Fosta.

Elena Udrea, dupa clasarea Dosarului Microsoft: aceasta cauza a fost praf in ochi

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine, dupa clasarea acuzatiilor din dosarul Microsoft f.

Petrache, dupa clasarea dosarului: Lupta impotriva coruptiei sa continue; nu trebuie facute abuzuri asupra niciunui om

Presedintele Consiliului Judetean Ilfov, liberalul Marian Petrache, a precizat vineri, dupa clasarea dosarului sau de la DNA, ca este necesara continuarea luptei impotriva coruptiei, dar, in acelasi timp, nu trebuie sa fie facute abuzuri asupra niciunui om, indiferent ca este sau nu om politic, relateaza Agerpres.

Florian Coldea, DAT DISPARUT de Elena Udrea: Unde este? Eu sunt in ring

Elena Udrea nu renunta la lupta cu sistemul. Dupa ce a anuntat ca va cere recuzarea judecatorului Ionut Matei din completul de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) care se ocupa de.

Elena Udrea, avertisment pentru sistem: Sunt convinsa ca voi invinge

Elena Udrea iese din nou la lupta impotriva sistemului. Fostul ministru sustine ca desi Florian Coldea si-a pierdut puterea odata cu functia, sistemul pe care l-a condus inca.

Asociatia Pro Infrastructura, mesaj dur dupa ce a fost reziliat unul din contractele pentru autostrada Targu Mures - Iasi: Directorii CNAIR sunt incompetenti, rau-voitori, manipuleaza opinia publica si isi bat joc de cetateni. Condamna regiunea Moldovei

Directorii Companiei de Autostrazi sunt incompetenti, rau-voitori, manipuleaza opinia publica si isi bat joc de cetateni, reactioneaza Asociatia Pro Infrastructura dupa ce contractul pentru revizuirea SF-ului pe 96 de km ai sectiunii Targu Mures - Ditrau, parte din autostrada pana la Iasi , a fost reziliat de catre autoritatile de la drumuri. Pro Infrastructura acuza conducerea CNAIR ca prin decizia de a rezilia contractul, in loc sa-l reactiveze, condamna regiunea Moldovei la subdezvoltare si izolare economica si cere noului Ministru al Transporturilor, Lucian Sova, sa demita directorii de Drumuri pentru incompetenta, rea-vointa, manipulare si sfidarea cetatenilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )