Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea ARUNCA BOMBA! Kovesi A COMIS ... Dezvaluiri despre SEFA DNA!

B1 B1,
Elena Udrea ARUNCA BOMBA! Kovesi A COMIS ... Dezvaluiri despre SEFA DNA!

Elena Udrea s-a dezlantuit dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a 7 fosti ministri pe motiv ca faptele s-au prescris. Detalii despre clasare, AICI) Fosta. continuă pe B1

Elena Udrea, atac dur dupa clasarea data de DNA in dosarul Microsoft: Kovesi a comis un abuz in serviciu

Elena Udrea a scris un mesaj dur pe pagina sa de socializare, dupa anuntul DNA privind clasarea in dosarul Microsoft a acuzatiilor aduse impotriva a sapte fosti ministri pe motiv ca faptele s-au.

Elena Udrea, dupa clasarea Dosarului Microsoft: aceasta cauza a fost praf in ochi

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea sustine, dupa clasarea acuzatiilor din dosarul Microsoft f.

Florian Coldea, DAT DISPARUT de Elena Udrea: Unde este? Eu sunt in ring

Elena Udrea nu renunta la lupta cu sistemul. Dupa ce a anuntat ca va cere recuzarea judecatorului Ionut Matei din completul de la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) care se ocupa de.

Elena Udrea, avertisment pentru sistem: Sunt convinsa ca voi invinge

Elena Udrea iese din nou la lupta impotriva sistemului. Fostul ministru sustine ca desi Florian Coldea si-a pierdut puterea odata cu functia, sistemul pe care l-a condus inca.

Tolontan arunca BOMBA! Gabriel Predoiu, fratele sefului SIE, recunoscut la DIICOT de catre una dintre VICTIMELE retelei de trafic SEXUAL. Fata: I SE SPUNEA ...

Dezvaluiri incendiare in cazul chinezilor care au sechestrat si traficat in 2004-2005 fete din Romania, unele dintre ele minore. Este vorba despre dosarul retelei de traficanti protejate de.

Florin Citu arunca BOMBA: CRIZA ROMANEASCA, o certitudine!

Senatorul PNL Florin Citu vorbeste din nou despre criza romaneasca si critica politica populista dusa de ultimile guverne ale Romaniei. Combinatia crestere.

Am fost intr-un AMOR nebun. Florin Piersic, DEZVALUIRI despre idila cu o MARE ARTISTA din Romania

Florin Piersic a recunoscut recent ca a avut o relatie de dragoste cu Angela Similea pe cand amandoi erau casatoriti. Despre idila lor au fost multe zvonuri de-a lungul anilor, insa abia acum.

Florin Piersic, dezvaluiri despre idila cu Angela Similea: Am fost intr-un amor nebun. Era dorita de toti

Florin Piersic a recunoscut recent ca a avut o relatie de dragoste cu Angela Similea pe cand amandoi erau casatoriti. Despre idila dintre cei doi au circulat numeroase zvonuri de-a lungul anilor, insa actorul a fost, pana acum, rezervat in declaratii si s-a ferit sa o recunoasca deschis.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )