Libnet.ro
UNICEF

19:45

Elena Udrea cere procurorilor DNA sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

B1 B1,
Elena Udrea cere procurorilor DNA sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a cerut procurorilor DNA, prin intermediul aparatorilor sai, sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute. Odata cu aceasta cerere, Udrea cere sa fie audiati si martori care ar putea sa dezminta. continuă pe B1

Elena Udrea cere sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute

Deputata Elena Udrea a cerut sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute, informeaza B1TV.

Elena Udrea cere confruntare cu denuntatorii sai. Avocat: isi doreste foarte tare sa-i priveasca in fata pe acesti barbati

Elena Udrea cere confruntare cu denuntatorii sai, a declarat avocatul Alexandru Chiciu dupa ce a discutat aproape 4 ore cu Elena Udrea in arestul central. Luni ar putea fi luata o decizie in acest sens dupa ce av.

Toni Grebla si Elena Udrea, actorii premierelor DNA

Toni Grebla si Elana Udrea au fost eroii premierelor de la DNA in 2015. Astfel, declansarea urmarii penale impotriva unui judecator de la Curtea Constitutionala, respectiv Toni Grebla, si 4 cereri de avizare a arestarii preventive pentru un deputat,.

Elena Udrea cere sa fie reaudiata in dosarul Gala Bute. Un fost consilier afirma ca nu se teme de o confruntare cu fostul ministru

Rudel Obreja, Tudor Cici Breazu si primarul din Lupeni, Cornel Resmerita, afla maine daca vor fi eliberati din arest. La sedinta de astazi, de la Curtea Suprema, au venit si fostii colaboratorii apropiati.

Elena Udrea a cerut sa fie confruntata cu denuntatorii sai: Vrea sa ii priveasca in ochi pe acesti barbati

Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a declarat ca i-a fost solicitat de catre clienta sa, in mod expres, sa faca toate demersurile pentru a o aduce fata in fata cu denuntatorii sai. Doamna Udrea mi-a .

Elena Udrea, nou mesaj din inchisoare: Circuitul denunturilor. Acuzatiile de luare de mita nu au legatura cu organizarea Galei Bute

Elena Udrea a transmis un nou mesaj de dupa gratii, prin intermediul echipei de comunicare. in postarea pe pagina de Facebook, Udrea arata ca acuzatiile procurorilor DNA cu privire la infractiunea de luare de mita.

Elena Udrea monitoriza tot ce misca. Stia de cate ori numele ei aparea in presa online

Elena Udrea a platit prin intermediari peste 16. 000 de euro ca sa stie cand se scrie despre ea pe internet. Informatia apare in motivarea arestarii fostului ministru. Potrivit procurorilor, tableta pe care o folos.

Elena Udrea oferea contracte cu dedicatie

Elena Udrea decidea dupa bunul plac ce proiecte primeau finantare. Cel putina asta reiese din declaratia data de Ana Maria Topoliceanu in fata procurorilor. Tot dupa bunul plac se stabileau si sumele care intrau.

Sondaj: Increderea in SRI, afectata de acuzatiile aduse de Elena Udrea

Imaginea SRI cunoaste un usor recul dupa acuzatiile aduse de Elena Udrea prim-adjunctului institutiei, generalul Florian Coldea, in vreme ce increderea in DNA ramane pe un trend crescator, arata barometrul INSCOP Research, realizat la comanda ziarului.

Elena Udrea, despre circuitul denunturilor in Gala Bute: Odata prinsi, Topoliceanu si Nastasia au vrut sa plaseze vina mai departe

Elena Udrea transmite pe Facebook, prin echipa de comunicare, ca denunturile impotriva sa in dosarul Gala Bute au fost facute dupa ce Ana Maria Topoliceanu si Gheorghe Nastasia au fost pusi sub acuzare.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )