Libnet.ro
UNICEF

13:00

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile in care a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la. continuă pe B1

Elena Udrea a fost adusa la iCCJ

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adusa, marti, de la Penitenciarul Targsor, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Elena Udrea afla, marti, daca ramane in penitenciar

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv in dosarul Gala Bute, afla, marti, daca va ramane in penitenciar.

Elena Udrea afla daca scapa de arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Update 10:15: Elena Udrea a ajuns la sediu iCCJ. Decizia pe care o va primi azi este definitiva. Elena Udrea afla azi daca ramane in arest. Fostul ministru contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile.

Dosarul Gala Bute. Elena Udrea ar putea afla marti daca scapa de arestul preventiv

Elena Udrea ar putea afla marti daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor sau va primi o masura mai blanda in dosarul Gala Bute. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie contestatia fostului ministru impotriva deciziei prin care i-a fost prelungit arestul preventiv.

Ruxandra Dragomir, la iCCJ: Elena Udrea este ingrijorata. Acea mutare a fost un neprevazut, nici avocatii nu au stiut (VIDEO)

Ruxandra Dragomir este prezenta la inalta Curte de Casatie si Justitie acolo unde Elena Udrea va afla astazi daca ramane sau nu in arest. in urma vizitei de vineri pe care a efectuat-o la penitenciarul.

Masuri sporite de securitate pentru Elena Udrea, dupa ce aceasta a fost amenintata cu moartea (VIDEO)

Elena Udrea a primit masuri sporite de securitate, este vorba despre un dispozitiv special pentru protectie, informeaza B1 TV. Fostul ministru a fost amenitat cat timp se afla in arest, motiv pentru care.

Avocat: Elena Udrea, AFECTATA de amenintari

Update 10. 47 - Elena Udrea este afectata de amenintarile pe care le-a primit in arest, a spus, marti, avocatul sau, intrebat de ce clienta sa nu mai este la fel de zambitoare ca pana acum. Exista temere.

UPDATE: Elena Udrea, speriata din cauza unei scrisori, vrea sa fie eliberata

Elena Udrea a fost dusa de la Penitenciarul Targsor la instanta suprema, care va judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv, avocatul fostului ministru spunand ca aceasta este ingrijorata din cauza scrisorii de amenintare primite in penitenciar.

VIDEO Elena Udrea va cere protectie sporita la Targsor, dupa ce ar fi primit o scrisoare de amenintare

Elena Udrea va cere la Penitenciarului Targsor sporirea masurilor de supraveghere a sa, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce ar fi primit o scrisoare de amenintare in arest.

Elena Udrea cere protectie marita in penitenciar

Elena Udrea va cere la Penitenciarului Targsor sporirea masurilor de supraveghere a sa, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce a primit o scrisoare de amenintare in arest.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )