Libnet.ro
UNICEF

14:00

UPDATE: Elena Udrea, speriata din cauza unei scrisori, vrea sa fie eliberata

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Elena Udrea, speriata din cauza unei scrisori, vrea sa fie eliberata

Elena Udrea a fost dusa de la Penitenciarul Targsor la instanta suprema, care va judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv, avocatul fostului ministru spunand ca aceasta este ingrijorata din cauza scrisorii de amenintare primite in penitenciar. continuă pe România Liberă

Elena Udrea afla daca scapa de arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Update 10:15: Elena Udrea a ajuns la sediu iCCJ. Decizia pe care o va primi azi este definitiva. Elena Udrea afla azi daca ramane in arest. Fostul ministru contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile.

Avocat: Elena Udrea, AFECTATA de amenintari

Update 10. 47 - Elena Udrea este afectata de amenintarile pe care le-a primit in arest, a spus, marti, avocatul sau, intrebat de ce clienta sa nu mai este la fel de zambitoare ca pana acum. Exista temere.

Ruxandra Dragomir, la B1 TV: O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu, dar nu va face acest lucru

Ruxandra Dragomir a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea imparte celula cu inca trei detinute si ca in penitenciar conditiile sunt inumane, insa personalul inchisorii nu ii este ostil acesteia. Eu nu gasesc decat doua argumente: o tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va spune ceva sau va face un denunt impotriva lui Traian Basescu. Eu nu cred ca va face acest lucru si nu cred ca are ce sa spuna despre Traian Basescu. , a declarat prietena Elenei Udrea.

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile in care a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la.

Ion Cristoiu: Interviul dat ieri dovedeste posibilitatea ca, la un moment dat, Traian Basescu sa nu mai recunoasca nici ca a cunoscut-o pe Elena Udrea

Fostul presedinte Traian Basescu a aratat de doua ori in cadrul interviului de ieri ca este dispus ca, la un moment dat, sa se delimiteze total de Elena Udrea. Cel putin asa sustine jurnalistul Ion Cristoiu pe.

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul.

Ruxandra Dragomir: in penitenciar conditiile sunt inumane. O tii inchisa pe Elena Udrea, o umilesti in ultimul hal, poate, poate va face un denunt impotriva lui Traian Basescu (VIDEO)

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, a declarat luni in cadrul emisiunii XPress de pe B1 TV ca Elena Udrea a primit scrisoarea de amenintarea din partea unui detinut cand inca se afla in Arestul centra.

Elena Udrea, amenintata cu moartea de catre un detinut de la Penitenciarul Colibasi: Atacul asupra fostului ministru ar fi fost comandat de Sile Camataru (VIDEO)

Elena Udrea, amenintata cu moartea dupa gratii. Udrea a primit o scrisoare in care un detinut care se prezinta Petru si spune ca este incarcerat la Colibasi ii spune ca a primit comanda de la clanul.

Ruxandra Dragomir, la iCCJ: Elena Udrea este ingrijorata. Acea mutare a fost un neprevazut, nici avocatii nu au stiut (VIDEO)

Ruxandra Dragomir este prezenta la inalta Curte de Casatie si Justitie acolo unde Elena Udrea va afla astazi daca ramane sau nu in arest. in urma vizitei de vineri pe care a efectuat-o la penitenciarul.

Masuri sporite de securitate pentru Elena Udrea, dupa ce aceasta a fost amenintata cu moartea (VIDEO)

Elena Udrea a primit masuri sporite de securitate, este vorba despre un dispozitiv special pentru protectie, informeaza B1 TV. Fostul ministru a fost amenitat cat timp se afla in arest, motiv pentru care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )