Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea crede ca George Maior ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei

B1 B1,
Elena Udrea crede ca George Maior ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei

Elena Udrea este de parere ca seful Serviciului Roman de Informatii, George Maior, ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei. Deputatul democrat-liberal a precizat ca obligatia sa ca membru al PDL este sa. continuă pe B1

Elena Udrea: Seful SRI, George Maior, ar fi un foarte bun presedinte pentru Romania. L-as vota in fata unui candidat PDL

Elena Udrea a afirmat joi ca seful Serviciului Roman de Informatii, George Cristian Maior, ar fi un foarte bun candidat la presedintia Romaniei, dar pentru acest lucru are nevoie de sprijinul unui partid, cel mai probabil PSD.

Udrea: Maior ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei.

Serviciului Roman de Informatii, George Maior, ar fi un foarte bun presedinte al Romaniei, este de parere Elena Udrea. Deputatul democrat-liberal a precizat ca obligatia sa ca membru al PDL este sa voteze insa cu candidatul partidului, conform B1TV. Udrea a mai afirmat ca, daca ar avea de ales intre doua rele, in turul doi, respectiv intre Victor Ponta si Crin Antonescu, l-ar alege pe liderul PNL. Deuptatul PDL spune ca s-a pronuntat de la inceput in favoarea unei asemenea candidaturi, .

Elena Udrea si-a impodobit bradul de Craciun (FOTO).

Elena Udrea si-a impodobit bradul de Craciun. Globulete, beteala, cateva siraguri de margele si, bineinteles, cativa prieteni care s-o sustina. Astazi, am impodobit bradul impreuna cu familia si cativa prieteni. Mi-as dori ca in fiecare casa sa se simta atmosfera de sarbatoare. Voi ati inceput pregatirile?, a postat Elena Udrea, joi seara, pe pagina sa de Facebook. Pomul de Craciun al deputatului PDL este unul obisnuit. Pentru acest an, Udrea a ales podoabe in culorile rosu si argintiu.

Elena Udrea: Predoiu nu-l poate bate pe Antonescu.

In prezent vad o alianta PDL- PNL in turul al doilea, daca Antonescu va trece de primul tur, a mai spus Elena Udrea. Cred ca in Turul al doilea, daca nu este candidatul nostru plasat in acest tur, ar ttrebui sa sustinem un candidat de dreapta, clar. Elena Udrea: Antonescu a devenit mai agresiv din toamna, a precizat Udrea. Asteptarea care exista pentru o alteranitva, nu m-ar mira ca oamenii sa-l abslove pe Antonescu de cardasia cu USL si sa castige. probabil ca va fi un electorat care-l .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )