Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elena Udrea dezvaluie primele nume de politicieni si ziaristi pe care i-ar fi finantat. Ce spun Valeriu Turcan si Oreste Teodorescu

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea dezvaluie primele nume de politicieni si ziaristi pe care i-ar fi finantat. Ce spun Valeriu Turcan si Oreste Teodorescu

Elena Udrea sustine ca a finantat jurnalisti sau politicieni, printre care Valeriu Turcan, Oreste Teodorescu si Cristian Rizea, care acum expun teorii despre justitie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor. Apoi, intr-o emisiune la TVR, Udrea a spus, concret, ca fostul sau sot, Dorin Cocos, a finantat campania parlamentarului PDL Raluca Turcan. Oreste Teodorescu i-a raspuns pe Facebook, iar Valeriu Turcan la Antena 3. continuă pe Adevărul

Elena Udrea a dezvaluit primele nume de politicieni si ziaristi, dupa cum a promis marti seara: Printre ei - Raluca Turcan, Oreste Teodorescu

Elena Udrea a promis pe Facebook, marti seara, ca va face seriale cu oameni din politica sau presa care s-au finantat din banii unor persoane acuzate de incalcarea legii si acum expun la televizor teorii despre justitie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor. Intrebata despre acest lucru la B1 TV, Udrea a oferit cateva nume. UPDATE Oreste Teodorescu respinge acuzatiile Elenei Udrea si anunta: imi rezerv dreptul sa o actionez in instanta pentru calomnie si insultaUPDATE 2 Valeriu Turcan: Elena Udrea a atins ultima treapta a dezumanizarii. Nu imi pot explica mecanismul prin care cineva isi poate pierde chiar orice urma de decenta. Negarea propriei situatii e insotita de amenintari si minciuni lansate la adresa tuturor. Deja e ceva patologic.

Elena Udrea promite dezvaluiri despre politicieni si ziaristi care s-au finantat din banii unor persoane acuzate acum de incalcarea legii

Elena Udrea promite seriale cu oameni din politica sau presa care s-au finantat din banii unor persoane acuzate de incalcarea legii si acum expun la televizor teorii despre justitie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor.

Elena Udrea: Voi face dezvaluiri despre oameni care mi-au cerut bani, printre care Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea sau Oreste Teodorescu

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, ca nu a fost intrebata nimic timp de patru ani de procurori in dosarul Gala Bute si ca va sustine o interventie in fata plenului Parlamentului unde va spune.

Elena Udrea: Voi face dezvaluiri despre oameni care mi-au cerut bani, printre care Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea sau Oreste Teodorescu (VIDEO)

Deputatul Elena Udrea a declarat, miercuri seara, ca nu a fost intrebata nimic timp de patru ani de procurori in dosarul Gala Bute si ca va sustine o interventie in fata plenului Parlamentului unde va spune.

Nu plange, Leana: Elena Udrea, parodiata intr-un filmulet in care apare si Laura Codruta Kovesi (VIDEO)

Dosarul de coruptie in care este implicata Elena Udrea a starnit amuzamentul internautilor. Pe internet a aparut un pamflet muzical facut dupa melodia Addei - Nu plange Ana adaptat situatiei in care.

VIDEO. Elena Udrea, parodiata intr-un videoclip in care apare si sefa DNA. Vezi aici pamfletul

Evenimentele din ultima perioada in care este implicata Elena Udrea a starnit imaginatia internautilor. Pe site-ul youtube. com a aparut o parodie dupa melodia Nu plange, Ana. Pamfletul se numeste Nu plange, Leana si in doua zile a ajuns la 13. 158 de vizualizari.

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, acuzata ca ar fi luat spaga 500.000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri. Udrea mai e acuzata de trafic de influenta in dosarul Microsoft si intr-un alt cont

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dosar in care fusese deja pusa sub control judiciar. Procurorii DNA o acuza pe Udrea si de noi fapte de coruptie: trafic de influenta privind contractul cu licentele Microsoft, trafic de influenta privind contractul e-Romania, spalare de bani si fals in declaratii de avere. DNA o acuza pe Udrea ca, prin declaratiile publice din ultimele zile legate de Dorin Cosos si un martor din dosar, a incalcat una dintre obligatiile controlului judiciar, si anume sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale, si sustine ca se impune o masura preventiva privativa de libertate. Mai mult, procurorii sustin ca Udrea ar fi cerut si primit mita 500. 000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri.

VIDEO. Dosarul Gala Bute: Care sunt faptele de care este acuzata Elena UDREA

Procurorii anticoruptie cer inceperea urmaririi penale pentru Elena Udrea, pentru ca, in perioada in care a fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a aprobat atribuirea un contract de peste 10 milioane de lei unei firme pentru organizarea evenimentului Gala Bute, fara licitatie si care urma sa fie rambursat din fonduri europene.

Sinteza zilei: Elena Udrea se apara in dosarul Gala Bute

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu acordat de Elena Udrea postului national de televiziune, in care vorbeste despre motivele pentru care se considera nevinovata in dosarul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )