Libnet.ro
UNICEF

01:06

Nu plange, Leana: Elena Udrea, parodiata intr-un filmulet in care apare si Laura Codruta Kovesi (VIDEO)

B1 B1,
Nu plange, Leana: Elena Udrea, parodiata intr-un filmulet in care apare si Laura Codruta Kovesi (VIDEO)

Dosarul de coruptie in care este implicata Elena Udrea a starnit amuzamentul internautilor. Pe internet a aparut un pamflet muzical facut dupa melodia Addei - Nu plange Ana adaptat situatiei in care. continuă pe B1

Elena Udrea, parodiata intr-un clip video in care apare si sefa DNA. Vezi aici pamfletul

Evenimentele din ultima perioada in care este implicata Elena Udrea a starnit imaginatia internautilor. Pe site-ul youtube. com a aparut o parodie dupa melodia Nu plange, Ana. Pamfletul se numeste Nu plange, Leana si in doua zile a ajuns la 13. 158 de vizualizari.

VIDEO. Elena Udrea, parodiata intr-un videoclip in care apare si sefa DNA. Vezi aici pamfletul

Evenimentele din ultima perioada in care este implicata Elena Udrea a starnit imaginatia internautilor. Pe site-ul youtube. com a aparut o parodie dupa melodia Nu plange, Ana. Pamfletul se numeste Nu plange, Leana si in doua zile a ajuns la 13. 158 de vizualizari.

Elena Udrea: Razboiul cu seful SRI a ajuns la faza pe interceptari. Stiu ca am fost inregistrata cand vorbeam cu Traian Basescu

Elena Udrea anunta, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca stia ca tot ce a vorbit cu Traian Basescu a fost interceptat de SRI. Urmarita penal si aflata sub control judiciar, Udrea spune ca va.

Nu plange, Leano, ca diseara vine-acasa/ La whisky si la nevasta. Udrea, parodiata in cea mai tare melodie

Dosarul de coruptie in care este implicata Elena Udrea a starnit amuzamentul internautilor. Pe internet a aparut un pamflet muzical facut dupa o piesa romaneasca celebra, adaptata la situatia in care se.

Elena Udrea a facut declaratii despre recentul scandal in care este implicata

Actualizare 22:06 Ce SMS-uri si-au trimis Udrea si Ghita dupa arestarea lui Cocos Elena Udrea a aratat, in aceasta seara, la TVR 1, un schimb de SMS-uri despre care sustine ca l-a avut cu Sebastian Ghita, dupa arestarea lui Dorin Cocos. --- * Udrea: Mi-as relua cariera la fel * Elena Udrea: Doamna Kovesi a fost foarte sprijinita de domnul presedinte Traian Basescu * Udrea: Un avocat al celor care au turnat impotriva lui Cocos a fost rugat sa faca o interventie in favoarea lui Coldea * Elena Udrea: Florian Coldea i-a spus Alinei Bica faptul ca trebuia sa-l fi anuntat de problemele fotografiilor de la Paris * Udrea: Coldea este influent prin relatia pe care o are cu Kovesi, nu altfel * Udrea: Ostilitatea lui Coldea mi-a fost decriptata de Ghita * Udrea: Oamenii, cand stau prea mult timp intr-o functie, sunt tentati sa acapareze puterea totala.

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, acuzata ca ar fi luat spaga 500.000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri. Udrea mai e acuzata de trafic de influenta in dosarul Microsoft si intr-un alt cont

DNA cere un al doilea mandat de arestare pentru Elena Udrea, in dosarul Microsoft, dosar in care fusese deja pusa sub control judiciar. Procurorii DNA o acuza pe Udrea si de noi fapte de coruptie: trafic de influenta privind contractul cu licentele Microsoft, trafic de influenta privind contractul e-Romania, spalare de bani si fals in declaratii de avere. DNA o acuza pe Udrea ca, prin declaratiile publice din ultimele zile legate de Dorin Cosos si un martor din dosar, a incalcat una dintre obligatiile controlului judiciar, si anume sa nu se apropie de ceilalti inculpati, alti participanti la comiterea infractiunii, martorii din dosar si sa nu comunice cu acestia direct sau indirect, pe nicio cale, si sustine ca se impune o masura preventiva privativa de libertate. Mai mult, procurorii sustin ca Udrea ar fi cerut si primit mita 500. 000 de euro pentru rezolvarea problemelor in justitie ale unui om de afaceri.

VIDEO Elena Udrea: Nu voi contesta controlul judiciar, ma simt mai in siguranta supravegheata de Politie / Voi continua cat voi putea sa spun lucrurile pe care le stiu. Si nu sunt doar cele pe care le-am spus deja

Elena Udrea a sustinut luni, intr-o conferinta de presa, dupa ce DNA a cerut incuviintarea urmaririi penale impotriva sa in dosarul Gala Bute, ca i se pare evident ca acest dosar este legat de acuzatiile pe care le-a facut la adresa directorul interimar al SRI, Florian Coldea. Nu se poate sa faci perchezitii la patru ani si ceva de la momentul actiunii, ce speri sa mai gasesti azi? Consider ca e o incercare de intimidare, de decredibilizare a mea, a spus Udrea. Ea a mai anuntat ca nu va contesta controlul judiciar impus de DNA impotriva sa, afirmand ca in acest moment ma simt mai in siguranta supravegheata de Politie. Udrea: Am vazut cum toti marii barbati politici ai tarii s-au ascuns pe sub mese.

FOTO. Elena Udrea arata SMS-urile cu Ghita

Elena Udrea a aratat, intr-o emisiune pentru TVR, sms-urile schimbate cu Sebastian Ghita despre Dorin Cocos si despre acuzatiile pe care urma sa le faca.

Prima reactie a lui Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI: Din 21.12.2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei

Prima reactie a fostului presedinte Traian Basescu la scandalul Elena Udrea - SRI a venit luni seara, la solicitarea ziarului Libertatea, insa fostul sef al statului a refuzat sa se implice in acest caz si sa faca vreun comentariu: Asa cum stiti, din 21. 2014 nu am mai avut nici un fel de declaratii publice si pentru moment nu mi-am schimbat decizia. Imi este tare bine in mijlocul familiei, a aratat Traian Basescu intr-un email trimis la solicitarea ziarului Libertatea.

Elena Udrea: Ghita i-a amenintat pe sefii SRI ca ii va impusca

Elena Udrea a afirmat, ieri seara, invitata la Gandul. info, ca i-a spus lui Traian Basescu despre acuzatiile la adresa generalului SRI Florian Coldea, formulate intr-un interviu HotNews. ro, si ca deputatul PSD Sebastian Ghita le-a spus metaforic sefilor serviciului, George Maior si Coldea, ca i-ar impusca daca i-ar instrumenta un dosar similar cu cazul Mircea Basescu - Bercea Mondial.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.208 seconds )