Libnet.ro
UNICEF

15:45

Elena Udrea, dupa ce Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintie (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, dupa ce Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintie (VIDEO)

Presedintele PMP,Elena Udrea, a anuntat, luni, dupa ce CristianDiaconescu a spus ca se retrage dinPMP si ca va candida ca independent in cursa pentru prezidentiale, ca este pregatita sa. continuă pe B1

Elena Udrea: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintia Romaniei. Il pot bate pe Victor Ponta in orice competitie

Elena Udrea a declarat luni ca este pregatita sa isi asume candidatura la presedintia Romaniei, dupa ce Cristian Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent, si a afirmat ca il poate invinge pe premierul Victor Ponta in orice competitie.

PMP Cluj: Colegiul Director va discuta schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, ar putea candida Elena Udrea

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de Elena Udrea. Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzau a declarat pentru Mediafax ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

Reactia lui Udrea, dupa demisia lui Diaconescu: Sunt pregatita sa-mi asum candidatura la Presedintie din partea PMP

Razboi in partidul lui Traian Basescu din care iese castigatoare, asa cum era de asteptat, preferata presedintelui, Elena Udrea, care s-a declarat pregatita sa il infunte pe Victor Ponta in cursa pentru.

Membrii PMP Bihor voteaza, pe Facebook, pentru candidatul la Presedintie. Aleg intre Cristian Diaconescu si Elena Udrea

Cei circa 600 de membri ai PMP Bihor vor decide printr-un vot exprimat pe pagina de Facebook a filialei daca il mentin drept candidat la Presedintie pe Cristian Diaconescu sau daca, dimpotriva, vor inlocuirea acestuia cu presedintele formatiunii, Elena Udrea.

Elena Udrea, la un pas de candidatura la alegerile prezidentiale

Conducerea PMP va decide, marti, daca il mentine pe Cristian Diaconescu in lupta pentru Cotroceni ori il va inlocui cu Elena Udrea, care este dispusa sa-si asume candidatura.

PMP-istii bihoreni au decis pe Facebook sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean al PMP au optat pentru Udrea.

PMP-istii bihoreni au decis sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean au optat pentru Udrea.

Elena Udrea, ATACATA DUR de un fost coleg: Este toxica, un junk-food cancerigen

Elena Udrea este atacata dur de fostul coleg de partid Adrian Papahagi. intr-o postare pe Facebook, Papahagi spune ca Udrea este un personaj toxic. Fostul presedinte PMP continua cu atacurile la adresa colege.

Editie de Weekend: Elena Udrea a aruncat 1 MILIARD de lei pentru investitii INUTILE

Elena Udrea a aruncat aproape un miliard de lei pe investitii inutile. Salile de sport, de exemplu, care au costat in medie cate un milion de euro, au fost ridicate in mijlocul campului sau in sate in care nu.

FOTO VIDEO Elena Udrea la Manastirea Tismana, de Sfanta Maria. impieteaza atmosfera, i-a transmis o credincioasa

Mii de credinciosi din toata tara au fost prezenti, astazi, la Manastirea Tismana, la slujba de Sfanta Maria. Printre acestia s-a aflat si Elena Udrea, presedinta PMP, aflata intr-o vizita politica in judetul Gorj.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )