Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintia Romaniei. Il pot bate pe Victor Ponta in orice competitie

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintia Romaniei. Il pot bate pe Victor Ponta in orice competitie

Elena Udrea a declarat luni ca este pregatita sa isi asume candidatura la presedintia Romaniei, dupa ce Cristian Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent, si a afirmat ca il poate invinge pe premierul Victor Ponta in orice competitie. continuă pe Hotnews

Elena Udrea, dupa ce Diaconescu a anuntat ca va candida ca independent: Sunt pregatita sa imi asum candidatura la presedintie (VIDEO)

Presedintele PMP,Elena Udrea, a anuntat, luni, dupa ce CristianDiaconescu a spus ca se retrage dinPMP si ca va candida ca independent in cursa pentru prezidentiale, ca este pregatita sa.

Elena Udrea: Imi asum candidatura la Presedintie din partea PMP

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, astazi, dupa anuntul lui Cristian Diaconescu, ca ea este pregatita sa-si asume candidatura din partea PMP la Presedintie.

Elena Udrea, la un pas de candidatura la alegerile prezidentiale

Conducerea PMP va decide, marti, daca il mentine pe Cristian Diaconescu in lupta pentru Cotroceni ori il va inlocui cu Elena Udrea, care este dispusa sa-si asume candidatura.

Reactia lui Udrea, dupa demisia lui Diaconescu: Sunt pregatita sa-mi asum candidatura la Presedintie din partea PMP

Razboi in partidul lui Traian Basescu din care iese castigatoare, asa cum era de asteptat, preferata presedintelui, Elena Udrea, care s-a declarat pregatita sa il infunte pe Victor Ponta in cursa pentru.

Udrea: Regret decizia lui Diaconescu. Sunt pregatita sa-mi asum candidatura la prezidentiale. il pot bate pe Victor Ponta

Sefa Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca regreta demisia lui Crsitian Diaconescu din PMP, spunand, totodata, ca, in calitate de presedinte de partid, isi va asuma candidatura la prezidentiale.

VIDEO. Udrea: Regret decizia lui Diaconescu. Sunt pregatita sa-mi asum candidatura la prezidentiale. il pot bate pe Victor Ponta

Sefa Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca regreta demisia lui Crsitian Diaconescu din PMP, spunand, totodata, ca, in calitate de presedinte de partid, isi va asuma candidatura la prezidentiale.

PMP Cluj: Colegiul Director va discuta schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu, ar putea candida Elena Udrea

Presedintele PMP Cluj, Adrian Gurzau, sustine ca in sedinta Colegiului Director al partidului care va avea loc la inceputul saptamanii viitoare va fi pusa in discutie schimbarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Presedintie, iar acesta ar putea fi inlocuit cel mai probabil de Elena Udrea. Intrebat, vineri, cum comenteaza postarea de pe blog a lui Cristian Diaconescu legata de faptul ca isi va duce candidatura la Presedintie pana la capat, indiferent daca va fi sau nu sub sigla unui partid, Adrian Gurzau a declarat pentru Mediafax ca este dezamagitor faptul ca Diaconescu se pozitioneaza, deja, de unul singur.

Cristian Diaconescu: Imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi fi sau nu sustinut de un partid

Cristian Diaconescu, presedintele Fundatiei Miscarea Populara si candidatul PMP la alegerile prezidentiale spune, intr-o postare de vineri, de pe pagina sa oficiala de Facebook, ca isi va duce candidatura pana la sfarsit, indiferent daca va beneficia sau nu de sustinerea unui partid. Diaconescu adauga ca aceasta atitudine vine din datoria morala fata de sustinatorii sai si de societate. Va multumesc tuturor pentru faptul ca imi sunteti alaturi. Acest lucru ma face sa imi duc candidatura pana la sfarsit, indiferent daca voi beneficia sau nu de sustinerea unui partid. Consider ca aceasta este o datorie morala fata de dumneavoastra si de societate, spune, pe Facebook, fostul ministru de Externe.

PMP-istii bihoreni au decis pe Facebook sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean al PMP au optat pentru Udrea.

PMP-istii bihoreni au decis sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean au optat pentru Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )