Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea va fi eliberata. Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea va fi eliberata. Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei

Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei si in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute, a anuntat avocatul acesteia citat de televiziunile de stiri. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, declara in. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea, eliberata! Mesajul iubitului ei: Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fetita ei

Elena Udrea va fi eliberata din inchisoare, dupa ce judecatorii au decis suspendarea pedeapsei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii.

Sinteza zilei. Informatii de ultima ora despre Elena Udrea si Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat joi executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute. Avocatul Elenei Udrea a invocat alcatuirea.

Instanta suprema suspenda executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, astazi, suspendarea executarii pedepsei in cazul Elenei Udrea.

Curtea Suprema a decis: Elena Udrea poate fi eliberata

Elena Udrea poate fi eliberata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca pedeapsa cu inchioare a fostului ministru poate fi suspendata. Decizia a fost luata dupa ce apar.

Instanta suprema suspenda executarea pedepsei si n cazul Elenei Udrea. Ea va fi pusa n libertate

Instanta suprema a decis, joi, suspendarea executarii pedepsei in cazul fostului ministru Elena Udrea in dosarul Gala Bute si eliberarea acesteia pana la solutionarea efectiva a contestatiei, anunta avocatul Veronel Radulescu, anunta Mediafax. Procedura de eliberare in cazul Elenei Udrea: Ministerul Justitiei trebuie sa comunice decizia in Costa Rica.

nalta Curte suspenda executarea pedepsei si pentru Bica / Serban Pop va fi eliberat din nchisoare

Magistratii instantei supreme au decis sa suspende pentru fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, pedeapsa de 4 ani cu executare, dupa ce avocatii acesteia au formulat contestatii fata de formarea completurilor de 5 judecatori, transmite Mediafax.

Completul care a suspendat executarea pedepselor pentru Dan Sova, Constantin Nita si pentru Rudel Obreja, acelasi cu cel care il judeca pe Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri noaptea, eliberarea mai multor nume grele in dosare in care avocatii condamnatilor au contestat alcatuirea completurilor de cinci judecatori, Rudel Obreja,.

Completul care a suspendat executarea pedepselor pentru Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja, acelasi cu cel care il judeca pe Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri noaptea, eliberarea mai multor nume grele in dosare in care avocatii condamnatilor au contestat alcatuirea completurilor de cinci judecatori, Rudel Obreja,.

Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord.

Delegarea Laurei Codruta Kovesi la Parchetul de pe langa inalta Curte a fost prelungita

Sectia pentru procurorii din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, la sedinta de joi, sa prelungeasca delegarea pentru inca 6 luni a Laurei Codruta Kovesi in cadrul Directiei indrumare si Control a Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )