Libnet.ro
UNICEF

10:46

Elena Udrea a fost aleasa presedintele Partidului Miscarea Populara

B1 B1,
Elena Udrea a fost aleasa presedintele Partidului Miscarea Populara

Elena Udrea a fost aleasa presedintele Partidului Miscarea Populara, sambata, in cadrul Congresului organizat la Palatul Parlamentului. Ea a fost aleasa cu 742 din 965, principalul ei contracandidat fiind Daniel. continuă pe B1

VIDEO Primul Congres al Partidului Miscarea Populara: Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP

Elena Udrea a fost aleasa, sambata, presedintele Partidului Miscarea Populara, in cadrul primului congres al formatiunii. In cursa pentru conducerea partidului se inscrisesera initial 5 candidati, insa 3 dintre ei au renuntat chiar in ziua congresului, lupta finala dandu-se intre Elena Udrea si Daniel Funeriu. Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, s-a retras sambata dimineata din cursa pentru sefia PMP, anuntand ca o sustine pe Elena Udrea. Gelu Visan a fost al doilea candidat la conducerea PMP care s-a retras sambata din cursa, anuntandu-si sustinerea pentru Elena Udrea, iar Adrian Papahagi s-a retras si el, anuntand ca il sustine pe Daniel Funeriu.

Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale. Anuntul a fost facut sambata, in cadrul primului Congres al Partidului Miscarea Populara, de catre noul presedinte al formatiunii, Elena Udrea. Tot sambata, Elena Udrea a fost aleasa presedintele PMP. Elena Udrea a precizat ca PMP a ales sa mearga cu candidat propriu la primul tur al prezidentialelor, iar in turul al doilea il vom sustine pe cel mai bun.

Elena Udrea este noul presedinte PMP

Elena Udrea a fost aleasa, astazi, presedinte al Partidului Miscarea Populara PMP) la Congresul partidului care se desfasoara la Palatul Parlamentului, obtinand 742 de voturi pentru, iar contracandidatul sau Daniel Funeriu numai 209 voturi, transmit sursele de presa.

Elena Udrea si-a depus candidatura pentru sefia Partidului Miscarea Populara

DeputatulElena Udrea si-a depus, joi, candidatura pentru functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara, cursa in care s-au inscris deja AdrianRadulescu,Adrian Papahagi si Daniel.

UPDATE. Elena Udrea a castigat sefia PMP

Primul congres al Partidului Miscarea Populara, la care va fi aleasa conducerea formatiunii, are loc azi, la Palatul Parlamentului, la reuniune participand aproximativ 1. 200 de delegati ai organizatiilor PMP din tara si din diaspora.

Primul congres PMP: 5 candidati la sefia partidului. Elena Udrea, unul dintre ei

Aproximativ 1100 de delegati ai Partidului Miscarea Populara se reunesc, astazi, la Palatul Parlamentului, de la ora 11. 00, la primul Congres al partidului. Pentru functia de presedinte al PMP, candideaza Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Radulescu si Gelu Visan.

UPDATE. Primul congres PMP: Au ramas patru candidati la sefia partidului. Elena Udrea, unul dintre ei

Aproximativ 1100 de delegati ai Partidului Miscarea Populara se reunesc, astazi, la Palatul Parlamentului, de la ora 11. 00, la primul Congres al partidului. Pentru functia de presedinte al PMP, candideaza Elena Udrea, Adrian Papahagi, Daniel Funeriu, Adrian Radulescu si Gelu Visan.

Sondaj IRES: Romanii o vad pe Elena Udrea in fruntea PMP

27% dintre respondenti, cei mai multi, cred ca viitorul presedinte al Partidului Miscarea Populara PMP) va fi Elena Udrea, potrivit unui studiu realizat de IRES. La diferenta de doar trei procente se afla fostul conslier prezidential, Cristian Diaconescu, care a decis sa nu candideze.

Udrea si-a anuntat candidatura la sefia Partidului Miscarea Populara: Sunt un politician care se lupta de 10 ani

Deputatul Elena Udrea si-a depus, joi seara, candidatura la presedintia Partidului Miscarea Populara. Pentru mine, orice lupta ca e mai mica sau mai mare e la fel de importanta, a spus ea, cand a aflat cine ii sunt contracandidatii: Daniel Funeriu, fostul consilier prezidential Adrian Radulescu, dar si Adrian Papahagi, unul dintre membrii fondatori ai PMP.

Partidul Miscarea Populara isi alege sambata conducerea

Primul congres al Partidului Miscarea Populara, la care va fi aleasa conducerea formatiunii, va avea loc sambata, la Palatul Parlamentului, la reuniune fiind asteptata participarea a aproximativ 1. 200 de delegati ai organizatiilor PMP din tara si din diaspora.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )