Libnet.ro
UNICEF

07:15

Elena Udrea nu va mai candida la presedintia PMP: Este nevoie de o conducere noua

B1 B1,
Elena Udrea nu va mai candida la presedintia PMP: Este nevoie de o conducere noua

Presedintele PMP, Elena Udrea, a anuntat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu va mai candida pentru sefia partidului, relateaza Agerpres. Totusi, ea a precizat ca va ramane in PMP ca simplu. continuă pe B1

Elena Udrea NU mai candideaza la presedintia PMP

Elena Udrea, liderul Partidului Miscarea Populara, a declarat, luni, ca nu va mai candidata pentru fuctia de presedinte al partidului si ca va ramane in partid ca simplu membru, iar devansarea congresului formatiunii de pe 21 martie pe 8 februarie a fost aprobata de Colegiului National al PMP.

Elena Udrea: Le-am spus colegilor din PMP ca e putin penibil sa astepte ca Basescu sa salveze partidul

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat luni ca nu va mai candida la sefia partidului, in competitia programata pentru Congresul din 8 februarie. Totodata, ea a aratat ca le-a atras atentia colegilor sai din PMP ca Traian Basescu nu se va inscrie in formatiune.

Elena Udrea, sigura ca Basescu nu mai vine. Palada: PMP si-a dovedit limitarea de utilitate

Traian Basescu nu se va inscrie in PMP - anuntul a fost facut oficial astazi, de Elena Udrea, care spune totusi ca ea va ramane in partid, chiar daca nu va mai candida la functia de.

Elena Udrea cere ca toate persoanele care au luat credite in valuta sa le poata converti in lei la rata de schimb din momentul creditarii plus 20%

Elena Udrea a cerut joi Guvernului sa aprobe o ordonanta de urgenta prin care toate persoanele care au luat credite in valuta sa le poata converti in lei, la rata de schimb din momentul creditarii majorata cu 20%.

Presedintele Egiptului sustine ca este nevoie de un nou discurs religios musulman pentru combaterea terorismului

Presedintele egiptean Abdel Fattah al-Sisi a sustinut ca este nevoie de un nou discurs religios musulman pentru a combate terorismul, relateaza AFP. Amplificarea terorismului necesita o reactie bine-gandita a.

DNA redeschide presedintelui CJ Brasov, Aristotel Cancescu, un mai vechi dosar penal. Este implicat si un deputat PSD

Procurorii DNA Brasov au redeschis un dosar penal mai vechi in care este implicat presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu PNL), dar si alti actuali si fosti responsabili din cadrul CJ Brasov.

Elena Udrea: Statul sa garanteze conversia din valuta la moneda nationala. Situatia creditelor poate duce la criza sociala

Presedintele PMPElena Udrea a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa ia masuri imediate in cazul romanilor care au credite in orice valuta si nu isi mai permit sa le achite. Problema creditelor este.

Elena Udrea: Statul sa garanteze conversia din valuta la moneda nationala. Situatia creditelor poate duce la criza sociala (VIDEO)

Presedintele PMPElena Udrea a declarat, luni, ca Guvernul trebuie sa ia masuri imediate in cazul romanilor care au credite in orice valuta si nu isi mai permit sa le achite. Problema creditelor este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )