Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea: Ponta devine primul stand-up comedian al Romaniei (FOTO)

B1 B1,
Elena Udrea: Ponta devine primul stand-up comedian al Romaniei (FOTO)

Elena Udrea a scris pe contul sau de Facebook ca premierul Victor Ponta devine primul stand-up comedian al Romaniei si ca nu lasa in urma decat spectacol mediatic. Victor Ponta devine, rapid si. continuă pe B1

Udrea: Ponta devine primul stand-up comedian al Romaniei.

Elena Udrea scrie, pe Facebook, ca Victor Ponta devine primul stand-up comedian al Romaniei si ca premierul nu lasa nimic in urma decat spectacol mediatic, purtatorul de cuvant al PSD, Catalin Ivan, replicand ca deputatul PDL, la sfatul lui Traian Basescu, incearca sa atraga atentia asupra ei. Victor Ponta devine, rapid si sigur, primul stand-up comedian al Romaniei. Spun asta pentru ca, in urma cu cateva zile, ma acuza pe mine ca scriu pe FB in timp ce el munceste pentru tara. Ce sa .

Ce i-a urat Elena Udrea lui Victor Ponta de ziua lui.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca ii ureaza premierului Vioctor Ponta de ziua lui de nastere La multi ani! si ca acesta sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o, transmite Mediafax. La multi ani ii doresc, ca reprezentant al aceeasi generatii, sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o!, a precizat Udrea. Presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta, care implineste varsta de 41 ani, un .

Cum a slabit Elena Udrea 14 kilograme in 3 luni

Elena Udrea a slabit 14 kilograme dupa divort adoptand un regim disociat. Cea mai cunoscuta femeie din politica romaneasca sustine ca a mancat alimente recomandate in functie de grupa ei de sange.

Festival de Stand-up Comedy, la Reduta

Regalul de comedie debuteaza vineri 20 septembrie si este o premiera absoluta. Serile vor fi completate de show-urile stand-uperilor renumiti. La Cinemateca Patria va fi sambata si un maraton Seinfeld, la care intrarea este libera.

Activitatea pe Facebook, un nou motiv de disputa intre Udrea si Ponta

Deputatul PDL, Elena Udrea, i-a raspuns premierului Victor Ponta, referitor la activitatea pe Facebook, atragandu-i atentia ca a scris pe pagina proprie, de patru ori, in timpul vizitei in Turcia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )