Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a slabit Elena Udrea 14 kilograme in 3 luni

ADPM ADPM,
Cum a slabit Elena Udrea 14 kilograme in 3 luni

Elena Udrea a slabit 14 kilograme dupa divort adoptand un regim disociat. Cea mai cunoscuta femeie din politica romaneasca sustine ca a mancat alimente recomandate in functie de grupa ei de sange. continuă pe ADPM

Ce i-a urat Elena Udrea lui Victor Ponta de ziua lui.

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat, vineri, ca ii ureaza premierului Vioctor Ponta de ziua lui de nastere La multi ani! si ca acesta sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o, transmite Mediafax. La multi ani ii doresc, ca reprezentant al aceeasi generatii, sa aiba parte de o a doua sansa in politica, pentru ca pe aceasta a ratat-o!, a precizat Udrea. Presedintele Traian Basescu i-a trimis premierului Victor Ponta, care implineste varsta de 41 ani, un .

Elena Udrea: Ponta da dovada de imaturitate: Arunca proiectul Rosia Montana in Parlament ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre Rosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei si despre viata politica actuala. Despre Rosia Montana, Elena Udrea spune: Avem nevoie de locuri de munca. Dar nu stiu daca acest elocuri de munca sunt suficiente. Nu stiu si nu spune nimeni daca Romania castiga suficient fata de ce distrugeri vor fi acolo? Este o dovada de lasitate a lui Victor Ponta. Am ajuns aici dintr-un singur gest al lui, cand .

Elena Udrea: Emil Boc si MRU, posibili candidati ai dreptei la prezidentiale. Macovei sa incerce sa candideze independent la europarlamentare. Intr-o zi, in cariera, ma gandesc ca voi candida la presedintie

Elena Udrea i-a nominalizat pe Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu drept posibili candidatui ai dreptei la alegerile prezidentiale din 2014 si nu a exclus o posibila candidatura a sa la presedintie. Udrea a atacat-o pe Monica Macovei, catalogind drept ipocrita cererea acesteia ca Ion Oltean sa demisioneze din conducerea PDL, si i-a recomandat sa candideze ca independenta la europarlamentare.

Elena Udrea: Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu ar putea fi candidatii dreptei la alegerile ...

Deputatul PDL Elena Udrea a spus, miercuri, intr-o emisiune la B1TV ca se gandeste la doi posibili candidati pentru alegerile de anul viitor. Udrea a spus ca Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu drept posibili candidatui ai dreptei la alegerile prezidentiale din 2014. Nici nu am demarat campania interna de desemnarea a unui candidat in PDL. Cred ca mai important decat sa spunem cine va candida din partea PDL este sa facem din candidatul nostru un candidat al intregii drepte romanesti.

Elena Udrea: La un moment dat o sa candidez la presedintie. ...

Elena Udrea a discutat, intr-o emisiune la B1Tv despre candidatura ei la presedinitieRosia Montana, despre cazul Olteanu, despre Victor Ponta si USL, despre Monica Macovei, despre Sorin Oprescu si despre viata politica actuala. Domnul Ponta, cum era cand noi am vrut sa facem treaba si tu ne sabotai? Nu veneai in parlament? a declarat Udrea, referindu-se la faptul ca Victor ponta a sustinut ca nu este lasat sa-si faca treaba in Guvern. --- Cred ca proiectul Miscarea Populara va avea succes, .

Elena Udrea ii vede pe Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu drept posibili candidati ai dreptei la prezidentiale

Deputatul PDL Elena Udrea i-a nominalizat, miercuri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, pe Emil Boc si MihaiRazvan Ungureanu drept posibili candidatui ai dreptei la alegerile.

Elena Udrea: Oprescu trebuia sa demisioneze de mult, dar mai ales dupa moartea copilului mancat de caini in parc

Deputatul PDL Elena Udrea a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, despre modul in care Sorin Oprescu a gestionat moartea lui Ionut Anghel, baiatul de patru ani ucis de cainii.

Elena Udrea: Oprescu trebuia sa-si dea demisia dupa moartea copilului. ...

Elena Udrea a vorbit, miercuri, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei de pe B1 TV, despre modul in care Sorin Oprescu a gestionat moartea lui Ionut Anghel, baiatul de patru ani ucis de cainii maidanezi in parcul Tei din Bucuresti. Eu cred ca trebuia sa-si dea demisia. De mult trebuia sa-si dea demisia Sorin Oprescu, dar mai ales in ultima situatie generata de moartea acelui copil, mancat de caini in parc. Nu se poate, un primar care a avut posibilitatea si sustinerea noastra sa promoveze o .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )