Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea a rabufnit dupa ce a fost trimisa in judecata: Cum puii mei se intampla chestia asta? (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea a rabufnit dupa ce a fost trimisa in judecata: Cum puii mei se intampla chestia asta? (VIDEO)

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Elena Udrea intr-un nou dosar in care este inculpata pentru instigare la luare de mita si spalare de bani pentru anumite plati efectuate in. continuă pe B1

Elena Udrea nu intelege de ce a fost trimisa in judecata de DNA:Cum puii mei se intampla chestia asta?

Elena Udrea, trimisa miercuri in judecata de DNA pentru cum s-a finantat campania electorala din 2009, a respins vehement, intr-o interventie la B1TV acuzatiile: Cum puii mei se intampla asta?.

Elena Udrea a rabufnit dupa ce a fost trimisa in judecata pentru coruptie: Cum puii mei se intampla chestia asta? (VIDEO)

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Elena Udrea intr-un nou dosar in care este inculpata pentru instigare la luare de mita si spalare de bani pentru anumite plati efectuate in.

Udrea a rabufnit, dupa ce a fost trimisa din nou in judecata: Cum puii mei se intampla chestia asta?

Elena Udrea a rabufnit, miercuri, dupa ce procurorii DNA au trimis-o in judecata intr-un nou dosar, in care este inculpata pentru instigare la luare de mita si spalare de bani pentru anumite.

Amanta, batuta de sotie cu un par. Batausa a fost trimisa in judecata

O femeie din localitatea aradeana Vanatori a fost trimisa in judecata, dupa ce a batut o alta femeie despre care credea ca este amanta sotului ei. Altercatia s-a produs in fata casei victimei.

Elena Udrea a reactionat nervos, dupa ce a fost trimisa in judecata de procurorii DNA: Acest dosar are o miza politica. Cum puii mei se intampla chestia asta?

Elena Udrea a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, alaturi de Ioana Basescu, pentru instigare la luare de mita si spalare de bani pentru anumite plati efectuate in campania electorala din 2009.

Reactia Elenei Udrea, dupa ce a fost trimisa in judecata pentru finantarea campaniei din 2009: Dosarul nu avea ce sa caute intr-o instanta, pentru ca se refera la o contraventie, nu la o fapta penala

Fostul deputat Elena Udrea a afirmat, miercuri seara, ca dosarul in care a fost trimisa in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA), privind finantarea campaniei electorale din 2009, nu avea ce sa caute intr-o instanta, pe motiv ca este vorba despre o contraventie, nu o fapta penala.

Decizia luata de Elena Udrea dupa ultimul dosar din instanta: Chiar ma gandesc in mod cinstit sa nu ...

Fostul deputat Elena Udrea sustine ca dosarul in care a fost trimisa in judecata, miercuri, de DNA nu avea ce sa caute intr-o instanta intrucat, considera ea, acesta se.

Elena Udrea a cedat nervos dupa ce a aflat ca este trimisa in judecata intr-un nou dosar: Cum puii mei se intampla asta?

Elena Udrea a cedat nervos, in direct la televizor, atunci cand a aflat ca este trimisa in judecata intr-un nou dosar, cel al finantarii ilegale a campaniei electorale a lui Traian Basescu,.

Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, trimisi in judecata de DNA, in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei prezidentiale din 2009. Reactia patronului EVZ, a fostului presedinte Traian Basescu si a Elenei Udrea

Elena Udrea si Ioana Basescu au fost trimise in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA, in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei prezidentiale din 2009.

Dan Andronic, Ioana Basescu si Elena Udrea, trimisi in judecata in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009

Jurnalistul Dan Andronic, fiica fostului presedinte Traian Basescu, Ioana Basescu, si Elena Udrea au fost trimisi in judecata in dosarul Campania electorala 2009, in care a fost anchetata finantarea campaniei pentru alegerile prezidentiale din 2009. Procurorii spun ca, in contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, au fost colectate sume de bani provenite din infractiuni de coruptie, delapidare si evaziune fiscala.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2943 seconds )