Libnet.ro
UNICEF

23:00

Decizia luata de Elena Udrea dupa ultimul dosar din instanta: Chiar ma gandesc in mod cinstit sa nu ...

Antena3 Antena3,
Decizia luata de Elena Udrea dupa ultimul dosar din instanta: Chiar ma gandesc in mod cinstit sa nu ...

Fostul deputat Elena Udrea sustine ca dosarul in care a fost trimisa in judecata, miercuri, de DNA nu avea ce sa caute intr-o instanta intrucat, considera ea, acesta se. continuă pe Antena3

Elena Udrea a cedat nervos dupa ce a aflat ca este trimisa in judecata intr-un nou dosar: Cum puii mei se intampla asta?

Elena Udrea a cedat nervos, in direct la televizor, atunci cand a aflat ca este trimisa in judecata intr-un nou dosar, cel al finantarii ilegale a campaniei electorale a lui Traian Basescu,.

Elena Udrea a reactionat nervos, dupa ce a fost trimisa in judecata de procurorii DNA: Acest dosar are o miza politica. Cum puii mei se intampla chestia asta?

Elena Udrea a fost trimisa in judecata de procurorii DNA, alaturi de Ioana Basescu, pentru instigare la luare de mita si spalare de bani pentru anumite plati efectuate in campania electorala din 2009.

Elena Udrea a rabufnit dupa ce a fost trimisa in judecata: Cum puii mei se intampla chestia asta? (VIDEO)

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Elena Udrea intr-un nou dosar in care este inculpata pentru instigare la luare de mita si spalare de bani pentru anumite plati efectuate in.

Elena Udrea a rabufnit dupa ce a fost trimisa in judecata pentru coruptie: Cum puii mei se intampla chestia asta? (VIDEO)

Procurorii DNA au trimis-o in judecata pe Elena Udrea intr-un nou dosar in care este inculpata pentru instigare la luare de mita si spalare de bani pentru anumite plati efectuate in.

Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, trimisi in judecata. Informatii exclusive din dosar

Mai multe persoane, printre care Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, au fost trimise in judecata de procurorii DNA, in dosarul privind finantarea campaniei electorale pentru alegerile.

Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, trimisi in judecata in dosarul finantarii campaniei lui Basescu din 2009

Elena Udrea si Ioana Basescu au noi probleme in justitie. Fosta consiliera a lui Traian Basescu, dar si fiica cea mare a acestuia, au fost trimise in judecata de DNA intr-un dosar privind.

Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic, trimisi in judecata de DNA, in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei prezidentiale din 2009. Reactia patronului EVZ, a fostului presedinte Traian Basescu si a Elenei Udrea

Elena Udrea si Ioana Basescu au fost trimise in judecata, sub control judiciar, de procurorii DNA, in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei prezidentiale din 2009.

Reactia Elenei Udrea, dupa ce a fost trimisa in judecata pentru finantarea campaniei din 2009: Dosarul nu avea ce sa caute intr-o instanta, pentru ca se refera la o contraventie, nu la o fapta penala

Fostul deputat Elena Udrea a afirmat, miercuri seara, ca dosarul in care a fost trimisa in judecata de Directia Nationala Anticoruptie DNA), privind finantarea campaniei electorale din 2009, nu avea ce sa caute intr-o instanta, pe motiv ca este vorba despre o contraventie, nu o fapta penala.

Balba DNA: Elena Udrea, acuzata de fapte pe care le-ar fi comis ca ministru al Dezvoltarii, desi nu ocupa aceasta functie(VIDEO)

Subiectul alegerilor prezidentiala din 2009 continua sa faca valuri. Elena Udrea, Ioana Basescu si Dan Andronic au fost trimisi in judecata de DNA in dosarul finantarii campaniei lui Traian.

Elena Udrea nu intelege de ce a fost trimisa in judecata de DNA:Cum puii mei se intampla chestia asta?

Elena Udrea, trimisa miercuri in judecata de DNA pentru cum s-a finantat campania electorala din 2009, a respins vehement, intr-o interventie la B1TV acuzatiile: Cum puii mei se intampla asta?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )